Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 10

Įvertinkite: naujoje Selenos Gomez dainoje „Love Will Remember“ Justinas Bieberis prisipažįsta meilėje

Užsienio žiniasklaidoje netyla diskusijos ar dainininkų pora Selena Gomez ir Justinas Bieberis vis tik kartu, ar atskirai. Tiek savo muzikos gerbėjams, tiek ir pramogų pasaulio naujienomis besidomintiems žmonėms Selena parengė muzikinį atsakymą – nauja atlikėjos daina „Love Will Remember“ prasideda balso žinute nuo Justino. Ir tai, tiesą pasakius, dar labiau supainiojo poros gyvenimu besidominčius žmones.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez
Justinas Bieberis ir Selena Gomez / Instagram.com nuotr.

Nors popžvaigždės naujasis albumas „Stars Dance“ pasirodys tik po dviejų savaičių, internautai nutekino vieną iš jame skambėsiančių dainų – „Love Will Remember“. Ji prasideda atviru J.Bieberio meilės prisipažinimu jaunajai dainininkei, rašo portalas „E!“.

„Sveika, čia aš. Tenorėjau tau paskambinti ir pasakyti, kad labai labai tavęs ilgiuosi. Noriu, kad žinotum, jog esi mano princesė. Tu esi verta visos pasaulio meilės... tu esi mano gyvenimo meilė“, – balso pranešime, kuriuo prasideda naujausia Selenos daina, porina Justinas Bieberis.

Daina, anot Selenos, yra tikrai apie jos tai buvusį, tai esamą vaikiną Justiną Bieberį. Dainoje pasakojama apie meilę ir ypatingą dviejų žmonių ryšį, kuris tarp jų buvo, bet pradingo, tačiau jie visuomet tai prisimins. Tiesa, portalas Žmonės.lt rašė, kad pora ir vėl kartu.

Justinui artimas šaltinis portalui „E!“ pasakojo, kad įraše išties skamba Justino balsas. Tokią balso pašto žinutę Selenos telefone Justinas paliko dar šių metų pradžioje, kuomet pora išsiskyrė. Tiesa, Selenos įrašu besirūpinanti prodiuserinė kompanija nei patvirtino, nei paneigė, akad balsas išties atlikėjos buvusiojo.

„Mes nepatvirtinsime, kad balsas Justino. Esame labai nusivylę, kad ši daina nutekėjo anksčiau laiko“, – sakė įrašų studijos atstovas.

O portalas Žmonės.lt siūlo patiems pasiklausyti gražuolės dainos, o ypač jos pradžios, ir įvertinti ne tik baladę „Love Will Remember“, bet ir tai, ar balso žinutėje skamba Justino Bieberio balsas:

VIDEO: Selenos Gomez baladė „Love Will Remember“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius