Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 18

Įvertinkite: Nėrius Pečiūra dainos „Aš kviečiu tave“ klipą filmavo ir Milane, ir Londone

Dainininkas N.Pečiūra gerbėjams pristato dainos „Aš kviečiu tave“ vaizdo klipą, kurį nufilmavo ne tik Vilniuje, bet ir Milane bei Londone. Anot muzikanto, kuriant šį klipą jam talkino tarptautinė profesionalų komanda iš Lietuvos, Anglijos ir Rusijoe.
Nėrius Pečiūra
Nėrius Pečiūra / Asmeninio albumo nuotr.

„Filmuojant klipą daugiausia rūpesčių sukėlė kviestinė klipo žvaigždė – šunelis Čipas. Jis nenorėjo tapti aktoriumi ir visą laiką stengėsi pasprukti iš filmavimo aikštelės. Tokiais atvejais pedagogiškai jį auklėjau – aiškinau, kad namo turės eiti keturiomis. Taip pat žadėjau Čipui, kad pasibaigus filmavimams išmokysiu jį dirbti kompiuteriu“, – juokauja N.Pečiūra. „Aš kviečiu tave“ – daina, kurioje žaismingai pasakojama apie vyrų ir moterų santykius.

Be to, N. Pečiūra yra pakviestas dalyvauti artėjančios vasaros festivaliuose ir koncertinei veiklai buria kolektyvą. Skelbiama dviejų vokalisčių, gitaristo ir vadybininko paieška. Žmonės, norintys dalyvauti jo grupės muzikinėje veikloje, gali kreiptis į patį atlikėją socialiniuose tinkluose. „Atranka bus labai paprasta. Ką dievas atsiųs, tą ir priimsim į grupę“, – šypsodamasis sakė N. Pečiūra.

VIDEO: Nėrius Pečiūra "Aš kviečiu tave"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius