Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 14

Įvertinkite: Nėrius Pečiūra dainos „Autobusų stotyje“ vaizdo klipą filmavo Londone

Nėrius Pečiūra pristato naują dainą „Autobusų stotyje“ ir jos vaizdo klipą. Romantišką kūrinį apie išsiskyrimą autobusų stotyje N.Pečiūra prieš keletą metų buvo parašęs vienai merginų grupei, kuri gyvavo labai trumpai.
Nėrius Pečiūra
Nėrius Pečiūra / Asmeninio albumo nuotr.

Dabar, rašydamas antrą savo solinį albumą, jis sudainavo savąją šios dainos versiją ir Londone nufilmavo vaizdo klipą. „Lietuvoje autobusų stotyse gana kuklus vaizdelis, tačiau Londone – visai kas kita. Todėl teko skristi į Jungtinės Karalystės sostinę ir ten smagiai „pasitūsinti“, – pasakoja N.Pečiūra.

Jungtinės Karalystės sostinės gatves puošiantys raudoni autobusai tapo pagrindiniu N.Pečiūros klipo akcentu. Londono „Wauxhall“ autobusų stotis buvo vienintelė vieta, kur filmavimo metu į į lietuvių menininką niekas nekreipė dėmesio. Daugumoje kitų vietų pasirodydavo britų pareigūnai ir N.Pečiūrai paaiškindavo, ką ir kur galima filmuoti.

Paprastai per dieną jis gaudavo apie dvi mandagias pastabas. Kaip paaiškino vienas šaunus DLR („Docklands Light Railway“) traukinių pareigūnas: „Žmogus su filmavimo kameros trikoju Londone gali būti įtartinas.“ N.Pečiūra visur teisindavosi, kad yra doras turistas ir nelabai ką supranta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius