Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 21

Įvertinkite: niekad nemylėjusi Donata Virbilaitė pristato naują dainą „Nupirkta pasaka“

Visai neseniai savo muzikos studijos „Dloud“ veiklą Londone pradėjusi atlikėja Donata nepamiršta ir savo mylimos šalies. Donata kartu su gitaristu Šarūnu Šimelioniu pristato naujausią savo kūrinį „Nupirkta pasaka“.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Vaivos Gervės nuotr.

Net 8-erius metus daina „dūlėjo“ stalčiuje, nes Donata manė, kad tuometiniams jos gerbėjams daina nepatiks. Be to, vis nepavykdavo rasti jai tinkamo skambesio. Galiausiai atlikėja nusprendė, kad geriausiai ji skamba taip kaip ir buvo sukurta – vėlų žiemos vakarą, mėnesienos apšviestame senamiesčio bute, akomponuojant vieninteliam instrumentui – gitarai. Sukurti panašų jausmą jai padėjo garso studija „Sounds blue studios“, reklamų kūrėjai „Insane“, o vėlyvo vakaro atmosferą muzikantai rado „Vilniaus Senamiesčio Teatre“.

VIDEO: Donata - Nupirkta Pasaka (Live) ft. Sarunas Simelionis

„Niekada nedainavau dainų apie meilę. Viešumoje buvau užsispyrusi maištautoja, tačiau giliai širdyje visada pavydėjau aplinkiniams to, atrodo, tokio paprasto ir kasdieninio jausmo. „Nupirkta pasaka“ viena iš mano per daugelį metų prirašyto asmeninio dainų dienoraščio dalių, kurią pagaliau išdrįstų paskaityti garsiai“.

Donata teigia, kad daina atspindi tai, ką ji retkarčiais išgyvendavo, bet dažniausiai tik matydavo savo aplinkoje – meilę. „Tik praėjus daugeliui metų, galiu drąsiai pasakyti – manau, kad niekada nemylėjau ir dėl to skauda. Kai kiekviena kibirkštėlę ar mažiausią žavų prisiminimą saugai kaip brangiausią deimantą, galų gale nelieka nieko kito, tik susikurti savo pasaką“, – šypsosi dainininkė.

Giedriaus Akelio  nuotr./Donata Virbilaitė ir Šarūnas Šimelionis
Giedriaus Akelio nuotr./Donata Virbilaitė ir Šarūnas Šimelionis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius