Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 19

Įvertinkite: „Pinup girls“ merginos perdainavo žinomiausią Romo Dambrausko šlagerį

Neseniai atšventusi penktąjį gimtadienį, bene populiariausia merginų grupė „Pinup girls“ nustebino savo gerbėjus perdainuodama vieną garsiausių Romo Dambrausko šlagerių „Angelas“.
Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė
Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė / Fotogenijų nuotr.

Tokį iššūkį seksualiosios merginos priėmė dalyvaudamos projekte „Nauja legenda“, kur su scenos vilku R.Dambrausku apsikeitė atliekamais kūriniais.

„Gavusios šią dainą – nepasimetėme, žinoma, Romo nuvilti nenorėjome, tad nusprendėme dainą atlikti taip, kaip mokame geriausiai – „pinupiškai“ – juokaudama pasakojo „Pinup girls“ grupės narė S.Nainė.

Pats dainos autorius R. Dambrauskas išgirdęs naująją šlagerio versiją neslėpė susižavėjimo: „esu maloniai nustebintas tuo, ką išgirdau.“

VIDEO: PINUP GIRLS - Angelas

„Džiaugiamės, kad pavyko sužavėti ir patį R.Dambrauską, tikimės, kad ši daina patiks ir mūsų klausytojams“ – džiaugsmo dėl kūrinio neslėpė ir grupės merginos S.Nainė ir V.Sutkutė.

Meilės daina, apipinta asmenine dainininko istorija, įgijo visai kitą prasmę, o rezultatas nustebino net visko mačiusius projekte dalyvavusius profesionalus.

„Pinup girls“ merginos kūrinį „Angelas“ atliko grupei būdingu stiliumi, tad atlikėjos neslėpė idėjos, kad būtent šis kūrinys galės tapti jų repertuaro dalimi.

Fotogenijų nuotr./Viktorija Sutkutė
Fotogenijų nuotr./Viktorija Sutkutė

„Daina stilistiškai atitinka mūsų repertuarą, tad jei sulauksime gerbėjų palaikymo – įtrauksime į savo programą“ – planus atskleidė grupės narė V.Sutkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius