Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 23

Įvertinkite: „Pinup Girls“ pristato savo pirmąjį vaizdo klipą „Pajudėk“ – seksualų ir filmuotą tris paras

„Pinup Girls“ atlikėjos visą vasarą šturmuoja pajūrio scenas, tačiau nepamiršta pateikti karštų naujienų visiems savo grupės gerbėjams. Šiandien merginos pristato pirmąjį ir debiutinį, dainos „Pajudėk“ muzikinį vaizdo klipą.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Stop kadras

Seksualiai intriguojantis ir kartkartėmis atimantis žadą, naujas merginų darbas nepaliks abejingų.

„Mūsų grupė gyvuoja jau ne vienerius metus, tačiau tai – pirmasis mūsų vaizdo klipas. Kartu su nesenai susikūrusia prodiuserine video kūrybos kompanija „Cousins Company“  ėmėmės rimtai atsakingo darbo“, – pokalbį pradeda atlikėjos.

Pasakodamos apie filmavimo užkulisius, dainininkės tikina, kad filmavimo darbai užtruko tris paras, kadangi buvo keičiamos vietos, merginų įvaizdžiai, kreipiamas dėmesys į smulkmenas ir detales.

„Pinup Girls“, mano nuomone, yra viena perspektyviausių ir populiariausių Lietuvos popmuzikos grupių, todėl nusprendėme bendradarbiauti būtent su jomis ir sutelkti bendras pajėgas siekiant geriausio rezultato. Tai – gražios ir savimi pasitikinčios moterys. Būtent tokias asmenybes ir norėjome matyti mūsų prodiusuojamame vaizdo klipe“, – sako vienas iš „Cousins Company“ įkūrėjų, Kęstutis Jorūdas.

„Kaip šį mūsų darbą įvertins gerbėjai? Juk jie geriausi mūsų teisėjai, tad palikime viską jų rankose. Žinome, kad visada yra kur tobulėti. Mes to ir siekiame“, – su šypsena veiduose kalba „Pinup Girls“ merginos. 

Žiūrime ir vertiname!

VIDEO: PINUP GIRLS- PAJUDEK (OFFICIAL VIDEO)

Dėkodamas už pasitikėjimą ir tikėjimą jų nauja kompanija, Kęstutis Jorūdas apie dainininkes atsiliepia gražiausiais žodžiais ir šilčiausius padėkos žodžius sako visiems prisidėjusiems prie šio projekto: Kauno naktiniam klubui „Macao“, šokėjų grupei „Me gusta“, fotostudijai „Fotosintezė“, stilistei Ernestai Jorūdei, visažistei Santai Pečkytei, plaukų stilistui Saimonui Aukštuoliui, rūbų parduotuvei „Style City“ ir papuošalų dizainerei Simonai Brazdžionytei. 

Stop kadras/„Pinup Girls“
Stop kadras/„Pinup Girls“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius