-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 14

Įvertinkite: povestuvinę kelionę į koncertinį turą iškeitę „2 Donatai“ pristato naują dainą „9 aukštas“

Beveik prieš dvi savaites grupės „2 Donatų“ gerbėjus pasiekė žinia, kad keičiasi grupės sudėtis. Donatą Balvočių pakeitė taip pat ne svetimas veidas popmuzikos scenoje – Karolis Akulavičius. Duetas šią savaitę paskleidė dar vieną naujieną – grupė rudenį ruošiasi į pirmąjį savo koncertinį turą per Lietuvą „Viskas pusiau“.
„2 Donatai“
„2 Donatai“ / „Fotogenijų“ nuotr.

Tiesa, pastarasis laikotarpis vienam grupės nariui yra išties įtemptas. Be to, kad Donatas Čižauskas didžiąją laiko dalį praleidžia televizinių projektų filmavimuose ir artėjančio turo repeticijose su gyvo garso grupe, visą likusį laisvą laiką skiria pasiruošimo darbams artėjančioms savo vestuvėms. Tačiau Donatas išlieka ramus ir tikina, kad išmoko susidėlioti darbus taip, kad viskas būtų padaryta ir atlikta laiku ir nepatiriant didžiulio streso.

„Iš tiesų nežinau, ko labiau laukiu. Ar vestuvių, ar turo pradžios... (Juokiasi.). Ačiū Dievui ir būsimai žmonai, kad vestuvėms jau viskas paruošta ir galiu skirti daugiau laiko pasiruošimui artėjančiam koncertų maratonui, kuris atstos ir medaus mėnesį“, – juokiasi Donatas Čižauskas.

Asmeninio albumo nuotr./„2 Donatai“
Asmeninio albumo nuotr./„2 Donatai“

Ir iš tiesų, Donatas Čižauskas povestuvinę kelionę praleis su savo scenos partneriu – Karoliu ruošiantis koncertiniam turui, tačiau dėl to liūdesio neišreiškia.

„Medaus mėnesį paaukojau dėl pirmojo mūsų turo. Bet negaliu sakyti, kad gailiuosi dėl to. Visgi, „2 Donatai“ grupė – mano meilė taip pat. Ir šitas pirmasis mūsų koncertinis turas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir vestuvės. Išvažiuoti paatostogauti – spėsim visada! O laukti dar kito rudens koncertams – būtų išties sunku“, – šypsosi atlikėjas.

VIDEO: 2 Donatai "9 aukštas"

„Tai pirmasis mūsų koncertinis turas, kuriam jau pribrendo laikas. Tie, kurie mus matė, girdėjo, tai žino, su kokia energija mes stovime scenoje! Bet šį kartą energijos bus dar daugiau, nes su mumis į kelionę leidžiasi gyvo garso grupė. Pažadam pasidalinti pozityvia nuotaika ir palikti jos kiekviename mieste“, – sako Donatas Čižauskas.

Prie grupės prisijungęs Karolis Akulavičius taip pat drąsiai ir su didžiuliu noru žengia į naują savo muzikinį etapą, kurį vainikuos artėjantis koncertinis grupės turas. „Šis turas man labai svarbus ir su nekantrumu laukiamas. Tikiuosi sutikti daug žmonių, kuriems ši muzika „širdis į širdį“ reiškia daug daugiau nei paprastai. Dėsiu visą savo energiją ir charizmą, kad tai ką žmonės pamatys ir išgirs, nepaliktų nei vieno abejingo“, – pasakoja Karolis Akulavičius.

Dar visai jauna pop muzikos grupė, kuri susikūrė vos prieš keletą metų jau žino, ką reiškia turėti didžiulę savo gerbėjų armiją, kuri koncertuose kartu dainuoja populiariausias grupės dainas. Jauni, veržlūs, ambicingi ir tikri žemaičiai žino ne tik, kaip pasiekti klausytojų širdis, bet ir kaip koncertą paversti tikru energijos užtaisu.

Prieš metus išleistame debiutiniame grupės kompaktiniame albume „Viskas pusiau“ skamba jau hitais tapusios dainos, tokios kaip „Kai kas vakarą“, „Planeta“, „Prisėdai šalia“ ir dar daugelis kitų. Duetas kartu su gyvo garso grupe nuo spalio 12 dienos žada nepamirštamą laiką daugiau nei 20-tyje miestų ir miestelių.

Asmeninio albumo nuotr./„2 Donatai“
Asmeninio albumo nuotr./„2 Donatai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius