Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 24

Įvertinkite: Sasha Song perdainavo Mariah Carey dainą „All I want for Christmas is you“

Švenčių proga Sasha Song nufilmavo kalėdinį vaizdo klipą, kuriame atlieka Mariah Carey dainą „All I want fo Christmas is you“.
Sasha Song
Sasha Song / „OKTO photography“ nuotr.

Gruodžio 26 dieną, Piano.lt koncertų salėje vyks koncertas „Kalėdos su Sasha Song“, kurio metu atlikėjas žada daug staigmenų ir dovanų visiems. Į koncertą kviečiami visi, kurie tiki šventa, jaukia Kalėdų dvasia.

Už klipo „All I want for Christmas is you“ nufilmavimą Sasha dėkoja Mantui Sadauskui.

- Ką ketinate veikti per šias Kalėdas?

Šiais metais šventės yra ypač darbingos. Kūčios yra paskutinė diena mano eurovizinės dainos „Never Felt Like This Before“ vaizdo klipo filmavimui. Tačiau vakarą praleisiu su savo šeima, mama ir broliu. Laikas kartu su artimaisiais man yra labai brangus.

VIDEO: Sasha Song - All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey Cover A Capella)

- Papasakokite plačiau, kodėl verta atvykti i Jūsų koncertą?

Koncertas bus ypatingas tuo, jog jis vyks antrą Kalędų dieną. Aš atliksiu savo žinomiausias dainas kartu su pianistu Matu Ligeika ir pritariamosiomis vokalistėmis, pussesere Lina Žilinskaite ir Egle Lukoševičiūte. Mes taip pat atliksime daug Kalėdinių dainų. Galiu pažadėti, kad teks daug šokti ir dainuoti kartu. Visgi, tai yra šventinis laikotarpis (šypsosi).

- Kokių staigmenų o gal ir dovanų bus koncerto metu?

Kalėdų proga aš padovanosiu keletai žmonių savo pirmąji albumą „Svajonių Laivas“ kurio jau seniai nebėra prekyboje ir kurą aš įrašiau būdamas dar 12 metų kai atlikau dabar jau labai gerai visiems žinomą dainą „Mamai“. Taip pat aš atliksiu naują eurovizinę dainą, kurią kol kas girdėjo labai nedaug žmoniu.

- Kaip manote, kodėl Kalėdos yra svarbi šventė?

Tai yra laikas kurį mes privalome skirti šeimai ir Dievui. Žmonės dažnai neturi laiko net savo artimiesiems, paskendę darbuose ir asmeninėse problemose. Tai yra laikotarpis, kada tu pamiršti visas blogas mintis. Man, asmeniškai, Kalėdos padeda atsipalaiduoti ir aišku aš mėgstu skaniai pavalgyti (šypsosi).

- Kokią keisčiausią Kaledų dovaną esate gavęs?

Keisčiausios nepamenu, bet geriausia tai yra kelionė į Izraelį. Daug kas nežino, kad esu pusiau žydas ir mano svajonė visada buvo aplankyti šventąją žemę. Po naujųjų būtinai aplankysiu Jeruzalę ir Negyvą jūrą. Mane visada žavėjo Izraelis savo ypatinga energetika. Mano mama neseniai grįžo iš ten, ir buvo priblokšta jų kultūra ir šalies grožiu.

- Kokias prisimenate Kalėdas vaikystėje? Kuo jos skiriasi nuo dabartinių?

Vaikystėje Kalėdos man visada asocijavosi su Kalėdų seneliu ir dovanomis. Bet aš pakankamai anksti sužinojau paslaptį apie jo egzistavimą, nes vieną kartą mano tėvas atėjo apsirengęs Kalėdų seneliu ir aš atpažinau jo balsą. Tą kartą nieko nepasakiau, matyt dovanų laukiau labiau (juokiasi), na o dabar, Kalėdos man labiau asocijuojasi su mano tikėjimu ir šeimos šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius