Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 05

Įvertinkite: Soliaris pristato dainą, kurią įrašė su hauso muzikos tėvu Marshallu Jeffersonu

„Šiandien laimingiausia diena mano gyvenime. Mano darbas, pastangos įgavo prasmę. Šiandien mano muziką įvertino ne tik Lietuvos klausytojai, bet ir užsienio įrašų kompanija bei pasaulinio lygio didžėjus“, – su džiaugsmu apie naujienas kalba atlikėjas Soliaris.
Algimantas Minalga-Soliaris
Algimantas Minalga-Soliaris / Ilmio Ilmito nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Marshallas Jeffersonas
Asmeninio albumo nuotr./Marshallas Jeffersonas

Dar visai neseniai atlikėjas kalbėjo apie bendradarbiavimą su užsienio įrašų kompanija bei pirmąjį savo vaizdo klipą. Jo kalbos šiandien tapo realybe.

Niujorko house muzikos įrašų kompanija „Karmic power records“ dirba su garsiais muzikantais, kaip, pavyzdžiui, Lenny'is Fontana, kurio muzika skamba visuose geriausiuose pasaulio klubuose, ar didžėjus Dee Wizas, kuris dalinasi scena su tokiomis žvaigždėmis kaip Justinas Timberlake'as, Christina Aguilera, Eltonas Johnas, Wylclef ir Fiona Apple.

Prie šių garsenybių galima priskirti ir didžėjų Marcusą Knightą, kuris grojo kartu su Avicii, Calvinu Harriu, Laidback Luke, Tiesto, Pete'u Tongu ir kitais. Su minėta įrašų kompanija sutartis yra sudarę ir atlikėjai bei didžėjai Loris Conte, Chris Da Mentalist, Alessandro Otizas, Daniele Sexxx. „Karmic power records“ pastebėjo ir Lietuvos atlikėją Soliarį.

Dainininkas kūrinį „Believe in Love“ įrašė kartu su dažnai house muzikos tėvu vadinamu Marshallu Jeffersonu bei didžėjų komanda „House of Virus“. Specialiai šiai dainai sukurtas ir vaizdo klipas.

Didžėjus Marshallas Jeffersonas gerai pažįstamas visame pasaulyje, jis grojo didžiausiuose pasaulio klubuose, rengė bendrus projektus su daugybe gerai žinomų pasaulio atlikėjų, tokių kaip Benny Benassi, Kristi, Noosa Heads ir kiti.

„Šį įrašų kompanijos „Karmic power record“, didžėjaus Marshallo Jeffersono, didžėjų komandos „House of Virus“ ir atlikėjo Soliario bendrą darbą galima vadinti didžiausiu muzikiniu projektu Lietuvoje“, – sakė atlikėjo vadybininkas.

„Gero klausymosi ir žiūrėjimo! Tikiuosi, kad šis bendras darbas jums patiks. Labai viliuosi, kad pristatytas kūrinys – mūsų, įrašų kompanijos ir šių didžėjų bendradarbiavimo pradžia“, – sakė atlikėjas Soliaris.

VIDEO: „House Of Virus“, Marshallas Jeffersonas ir Soliaris – „Believe in Love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius