-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: Valerija Iljinaitė pristato intymią eurovizinės dainos versiją

Eurovizinės kovos artėja link pabaigos – liko vos trys laidos iki finišo tiesiosios, kai sužinosime, kas vis dėl to bus tas išrinktasis, kuriam šiemet bus patikėta garbė nešti Lietuvos trispalvę „Eurovizijos“ dainų konkurse Kijeve.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiais metais atrankose sužibėjo daug talentų, vieniems sekėsi geriau ar blogiau, bet žiūrovai turėjo itin platų kūrinių pasirinkimo spektrą. Pavyzdžiui, Valerija Iljinaitė, pirmojo sezono televizijos projekto „Lietuvos Balsas“ finalininkė į sceną grįžo su trenksmu.

„Eurovizijos“ atrankose komisija nuolatos negailėjo jaunajai atlikėjai liaupsių, stebint merginą buvo vis pažymima, kad atlikėja yra subrendusi, gili asmenybė, kas yra žavu ir nebūdinga tokio jauno amžiaus žmogui.

„Jūs esate atradimas. Turite tiesiog fantastišką balsą. Jūs esate atradimas“ – apie V.Iljinaitės pasirodymą sakė G.Rinkevičius, neslėpęs, jog Valerija jo favoritė šių metų „Eurovizijos“ atrankose. „Tai yra vienas geriausių vokalų“ – antrino operos primadona Nomeda Kazlaus.

Valerija Iljinaitė į televizijos sceną grįžo po kelių metų pertraukos, persirgusi negailestingomis valgymų sutrikimų ligomis. Dabar atlikėja džiaugiasi, jog šiomis dienomis pasaulinės tendencijos diktuoja naujas madas, jog vis daugiau dėmesio skiriama „plius“ dydžio modeliams ir žmonių lygybei, laisvei būti savimi. „Tokia mano misija ir tokia mano žinutė. Svarbiausia kas viduje, širdutėje, svarbiausia būti savimi“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Valerija Iljinaitė į sceną grįžo pasikeitusi: „Tik dabar pradėjau jaustis savimi“

Dainininkė šeštadienio rytą pasidalijo intymiu vaizdo įrašu, kuriame savo eurovizinę dainą atlieka akomponuodama fortepijonu. Valerijos Iljinaitės pasirodymą trečiajame „Eurovizijos“ atrankų etape stebėkite jau šiandien 21 val. per LRT.

VIDEO: Valerija Iljinaite - You Made Me Glow (Acoustic version)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius