Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 24

Kartu su Bartu koncertuojantis Vudis bendros grupės kurti nenorėtų

Nors pastaruoju metu apie dainininko Arvydo Martinėno–Vudžio (27 m.) gyvenimą girdima mažai, pats atlikėjas tikina aktyviai dirbantis muzikos srityje ir kuriantis didelius planus, apie kuriuos greitai išgirs visa Lietuva.
Vudis ir Bartas
Vudis ir Bartas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dainininkas kartu su jaunuoju atlikėju Nojumi Bartaška-Bartu netrukus pradės koncertinį turą po Lietuvą, per kurį žada nustebinti žiūrovus. 

„Planuojame įspūdingą programą, į kurią įtrauksime ir lazerių šou. Abu pristatysime du albumus – aš savąjį, o Bartas savo debiutinį“, – pasakojo atlikėjas. Iš viso Lietuvoje dainininkai ketina surengti devynis koncertus, o turą žada pabaigti Baltarusijoje.

„Dešimtąjį koncertą surengsime Minske, Baltarusijoje, vyksiančiame labdaringame renginyje. Labai susidraugavome su ten dirbančiais žmonėmis, taigi gavome kvietimą koncertui, kuriuo itin džiaugiamės“, – atviravo dainininkas.

Traukia į Rytus

Vudis taip pat tikino, kad šis koncertas – ne vienintelis saitas su užsieniu: šiuo metu jau planuojamas naujas Vudžio ir Baltarusijos dainininko Georgijaus Kolduno duetas.

„Įrašinėjame bendrą dainą su G.Koldunu, populiariu Baltarusijos atlikėju, vyresniuoju Dimitrijaus Kolduno broliu. Dėl atstumo ir kitų niuansų sunku pasakyti, kada šis duetas bus realizuotas, tačiau faktas, kad mus išgirsite. Tai tarsi pirmasis mėginimas žengti mažytį žingsnelį į užsienį“, – teigė Vudis.

15min.lt pasidomėjus, kodėl Vudis traukia į Rytus, o ne į visų taip išsvajotus Vakarus, atlikėjas prisipažino, kad nuo jo valios mažai kas tepriklauso.

„Negaliu pasakyti, kad renkuosi, kurios šalies link sukti. Taip pakrypo gyvenimas – suvedė su žmonėmis, kurių interesai sutapo su manaisiais. Tai lėmė likimas, o ne paieškos“, – tikino jis.

Grupės su Bartu nenorėtų

Paklaustas, kaip jaučiasi koncertuodamas su už save daug jaunesniu atlikėju Bartu, Vudis nesutriko: „Bartas – labai talentingas jaunuolis. Matau, kad jo laukia gera ateitis, todėl stengiuosi padėti jam kiek galiu, duoti patarimų. Mažais, bet tvirtais žingsneliais einame į priekį, ir esu garantuotas, kad Bartas dar nustebins Lietuvą“, – gražių žodžių kolegai negailėjo atlikėjas.

Vis dėlto rimčiau įsipareigoti jaunėliui ir kartu scenoje stovėti nuolatos Vudis nenorėtų.

„Dėl rimtesnių planų vertėtų įdėmiai pagalvoti. Galėtume nebent kurti bendrą projektą, o ne grupę, mat pastarajai reikėtų burti Barto amžiaus jaunuolius arba daryti mišrų kolektyvą. Kol kas Bartui puikiai sekasi daryti solinę karjerą“, –  tikino dainininkas.

Paklaustas, ar nebijo būti nustelbtas Barto žvaigždės, Vudis tučtuojau paneigė šią galimybę ir tikino jokios konkurencijos nejaučiantis.

„Apie konkurenciją niekada gyvenime negalvoju ir su niekuo konkuruoti nenoriu. Siekiu daryti tai, kas man patinka ir neša džiaugsmą. Jei pradėsiu konkuruoti, pradėsiu nervintis ir išgyventi, o tai trukdys kūrybai ir pasirodymams“, – savo įsitikinimus dėstė atlikėjas.

VIDEO: Vudis ir Bartas - o buvo visko (2011)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius