-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 25

Kauniečiams – tikro garso Golden Parazyth koncertas (video)

Tikro garso pasirodymu prieš dvi savaites sostinės klubą „Tamsta“ užkimšęs atlikėjas Golden Parazyth klauso gerbėjų prašymų ir rengia tokią pačią bombą Kaunui. Sausio 28 dienos koncerte klube UPS laukiami ir elektroninės, ir akustinės muzikos gerbėjai.
Klaipėdoje laukiama „Golden Parazyth“ koncerto.
Golden Parazyth

Golden Parazyth kūryba dalijama į elektroninės muzikos vakarėlius ir tikro garso pasirodymus su grupe. Ketvirtadienio koncerte Kaune svečias žada sujungti šiuos du kraštutinumus, todėl į pasirodymą kviečia visus.

„Po dainą ar kelias bus visiems – tiems, kam labiau patinka pirmas mano albumas „Apartment of Steel“, kam patinka antras „All The Truth About Blue Monkeys“. Žodžiu, bus ir elektronikos, ir gyvai atliekamos muzikos“, – pasakojo atlikėjas. Šiuos pažadus tesėti jam padės grupė „Monkeys band“: trimitas, gitara ir smuikas.

Praėjusią savaitę tokį eksperimentą – elektroninės ir gyvos muzikos derinį – Golden Parazyth su grupe išbandė Vilniuje. Į sausakimšą klubą netilpo visi, norintys į koncertą. O kitą dieną internete pasipylė komentarai ir prašymai iš vienų pirmųjų atlikėjo gerbėjų – kauniečių – tokį pasirodymą surengti ir Kaune, mieste, kur ir prasidėjo jo muzika.

Eksperimentuoja ir jungia skirtingus stilius į vieną Golden Parazyth ne tik koncertuose, bet ir planuodamas naujus įrašus: „Trečias albumas, kurį planuoju šiemet, sujungs viską, ką iki šiol esu daręs ir rodęs.“

VIDEO: Golden parazyth last rainbow

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius