Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 05

Klaipėdos vasaros estradą sudrebino SEL koncertas, šėlo tūkstantinė minia

Šeštadienio vakarą pajūryje atmosferą kaitino ne tik pagaliau grįžusi vasariška šiluma, o ir metų koncertu Klaipėdoje vadinamas grupės SEL pasirodymas. Klaipėdos vasaros estrada buvo sausakimša. Koncertas pritraukė apie 15 tūkstančių žiūrovų.
SEL koncertas Klaipėdoje
SEL koncertas Klaipėdoje / A. Venskaus nuotr.

Tokios apgulties uostamiesčio estradai  po atviru dangumi dar nėra tekę atlaikyti. Nebuvo čia niekad ir tokios milžiniškos scenos. Koncerto organizatoriai skelbia, kad jos plotis siekė 40 metrų, aukštis – 12 metrų.

Šiaurinę Klaipėdos dalį drebinusio koncerto ritmas užvedė ir atokiau gyvenančius klaipėdiečius. Aparatūra pasirodymui sunkvežimiais atgabenta iš Latvijos. Ji  atsėjo  beveik 400 tūkst. litų.

A. Venskaus nuotr. /SEL koncertas Klaipėdoje
A. Venskaus nuotr. /SEL koncertas Klaipėdoje

Nors Egidijus Dragūnas scenoje pasirodė kiek po  22 val., žiūrovai į vasaros estradą pradėjo plūsti keliomis valandomis anksčiau. Iki SEL pasirodymo juos užvedinėjo didžėjus Ignas Vanagas.

Minias klaipėdiečių ir miesto svečių pritraukusio SEL koncertą vainikavo fejerverkai – ne mažesni, nei per Jūros šventę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius