Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 07

Kostas Smoriginas Vilniuje dalinsis gražiausiomis savo dainomis

Liepos 10 d. 20 val. muzikinio baro ,,Artistai” vasaros terasoje savo gražiausių dainų koncertą surengs aktorius Kostas Smoriginas. Pastaruoju metu vis rečiau koncertuojantis atlikėjas didžiąją laiko dalį praleidžia teatro scenoje arba režisuodamas spektaklius, todėl kiekvienas susitikimas su talentinguoju aktoriumi per jo koncertus yra visada laukiamas ir būna išsiilgtas.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Organizatorių nuotr.

Nacionalinės premijos laureatas, turintis gausybę apdovanojimų už vaidmenis kine, teatre, režisūrą, dar pernai pristatė savo sukakčiai skirtą kompaktinę plokštelę „Albumas“, kuri skamba žymiausiais Lietuvos poetų tekstais. Ne veltui Kostą Smoriginą galima priskirti tradicinės dainuojamosios poezijos atlikėju, kūrėju, tęsiančiu  Vytauto Kernagio pradėtą kelią. Taigi ir koncerte, kurį surengs pačiame vasaros vidurvasaryje, klausysimės tiek naujausių dainų, tiek pasiilgtų ir laiko patikrintų. Maestro pristatys ir naują rubriką  – didžiausią įtaką jam padariusių žmonių, todėl grįžimas prie kitų tautų bardiškosios kultūros bus neišvengiamas. Kas tai bus – išvysite tik apsilankę koncerte.

Koncerte taipogi pasirodys jaunosios kartos atlikėjas Žilvinas Ališauskas. Mokyklą bebaigiantis jaunuolis yra Lietuvos mokinių dainuojamosios poezijos konkurso pirmosios vietos laimėtojas, Vytauto Kernagio konkurse „Nenusigąsk, tai aš“ užėmė antrą vietą. Žilvinui muzika yra sakralus dalykas, todėl į tai jis žiūri labai atsakingai. Unikalus Žilvino balsas ir melodingos dainos bus didele staigmena apsilankiusiems koncerte.

Koncerto vieta: muzikinis baras „Artistai“ (Šv. Kazimiero g. 3, Vilnius)

Bilieto kaina: 25 Lt (+2 Lt komisinis mokestis)

Bilietus platina: www.bilietai.lt; bei 1 val. iki koncerto pradžios prie vartų.

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius