-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 20

Lady GaGa ir Katy Perry nominuotos MTV Europos apdovanojimams penkiose kategorijose

Lady GaGa ir Katy Perry buvo pristatytos penkioms MTV statulėlėms lapkritį vyksiančioje MTV Europos muzikos apdovanojimų teikimo ceremonijoje.
Lady Gaga
Lady GaGa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Abi popmuzikos princesės yra įtrauktos į geriausiųjų sąrašus keturiose kategorijose: geriausio popatlikėjo, geriausios dainos, geriausios atlikėjos ir geriausio vaizdo klipo. Be to, Lady GaGa yra siūloma apdovanojimui už geriausią tikro garso pasirodymą, o K.Perry – už „geriausią pasirodymą pasaulio scenoje“.

Repo atlikėjas Eminemas taip pat nominuotas keturiose kategorijose: geriausia daina, geriausias atlikėjas, geriausia hiphopo daina ir geriausias vaizdo klipas (už darbą su Rihanna „Love the Way You Lie“).

Geriausios roko muzikos kategorijoje varžosi grupės „Muse“, „Thirty Seconds to Mars“, „Linkin Park“ ir „Kings of Leon“, taip pat vadinamasis Tamsos Princas Ozzy Osbourne'as.

Apdovanojimui geriausio naujojo atlikėjo kategorijoje pristatyti paauglių dievaitis Justinas Bieberis, muzikos scenos naujokė Ke$ha, amerikietis B.o.B (Bi Ou Bi), britų reperis Plan B ir Jasonas Derulo.

Kasmetėje Europos apdovanojimų teikimo ceremonijoje, kuri lapkričio 7 dieną vyks Madride, turėtų koncertuoti K.Perry ir grupė „Linkin Park“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius