Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 25

Latvių duetas „Instrumenti“ naujo albumo pristatymą surengs ir Vilniuje

Muzikos profesionalų ir publikos liaupsinamas latvių duetas „Instrumenti“ žengia į naują karjeros etapą. Sausio 17 dieną Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ grupė pristatys savo antrąjį studijinį albumą „Procrastination“.
Dueto „Instrumenti“ nariai Reynsi ir Shipsi
Dueto „Instrumenti“ nariai Reynsi ir Shipsi / Grupės archyvo nuotr.

Į šį koncertą latviai atvyks išplėsta sudėtimi su pučiamųjų muzikantais ir atsigabens specialiai šiam šou skirtas dekoracijas.

Rygoje abumą „Procrastination“ „Instrumenti“ lapkričio mėnesį pristatys net šešių koncertų ciklu salėje „Palladium“. Bilietai į pirmąjį pristatymo koncertą buvo išpirkti per vieną dieną ir sparčiai tirpsta į kitus pasirodymus.

Prieš kelerius metus pristatydamas savo debiutinį albumą „TRU“ duetas Rygos arenoje surinko devynis tūkstančius žiūrovų. Šis koncertas buvo nufilmuotas ir išleistas „TRU Live“ DVD ir Blu-Ray formatais.

„Antruoju albumu klausytojams prisistatome brandesni. Namuose koncertuoti gera, pažįstama, o svečiuose esame įpareigoti labiau pasitempti, tačiau stengsimės dovanoti tą pačią ypatingą atmosferą“, – kalbėjo dueto nariai Shipsi ir Reynsi.

Latvijos radijo stotis jau pasiekė ketvirtasis singlas „Aeon River“ iš albumo „Procrastination“. Šią savaitę grupė pristatė ir „Aeon River“ vaizdo klipą. Netrukus ši daina pasieks ir Lietuvos radijo stotis. Klausytojai su antrojo „Instrumenti“ albumo skambesiu jau turėjo progos susipažinti iš ankstesnių radijo singlų „Don’t Hold Onto Me“, „Heartcore“ ir „King of the Wild Things“.

Vienais perspektyviausių Baltijos šalyse vadinamus „Instrumenti“ šiemet Lietuvos publika jau turėjo galimybę kelis kartus įvertinti. Vasario mėnesį grupė surengė solinį koncertą Vilniaus muzikos klube „Tamsta“, liepą svečių teisėmis grojo su „Depeche Mode“ jų pasaulinio turo koncerte Vilniaus Vingio parke, o rugpjūtį pasirodė didžiojoje festivalio „Galapagai“ scenoje Zarasuose.

Grupės archyvo nuotr./Albumo Procrastination virselis
Grupės archyvo nuotr./Albumo „Procrastination“ virselis

VIDEO: Instrumenti - Aeon River

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius