-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 12

Lietaus užkluptus festivalio „VAROM!“ lankytojus šildė Jurgos ir grupės „Biplan“ dainos

Penktadienį antrą kartą Varėnos „Dainų slėnio“ saloje prasidėjo išskirtinio formato – be svaigalų festivalis „VAROM! summer fest’14“. Šiemet jo organizatoriai kvietė linksmintis pasitelkę šūkį : „Nebūk radiatorius – atitrūk nuo sienų!“.
„Biplan“
„Biplan“ / Viliaus Pankausko nuotr.

Festivalyje iš viso veikia 7 erdvės – Sveika, Menų, Judesio, Harmonijos, Paskaitų, Bepročių, Vaikų, Sporto – kuriose šeštadienį ir sekmadienį nuo ryto iki vakaro verda nuo veiklų gausybės (daugiau nei 100-tas) ir kviečia išbandyt įvairius interaktyvius užsiėmimus, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, žaisti, šokti, siausti ar pasisemti naujų žinių bei įkvėpimo.

Užsiėmimai šeštadienį ir sekmadienį keičiasi kas valandą arba kas dvi, veiksmas virte verda nuo ryto iki vakaro tam, kad kiekvienas rastų sau tinkamiausią veiklą ir krūvą naujų draugų. „Tikime, kad namo parsivešite pilną glėbį tikrų įspūdžių ir pasisemtos energijos“, – prieš renginį sakė viena iš festivalio organizatorių Ieva Žigaitė.

Penktadienio koncerte orą kaitino Bjelle and Rockmergė, Jurga Šeduikytė, grupė „Biplan“. Festivalio muzikos sceną užvaldę charizmatiškieji „Biplan“ vaikinai prieš koncertą neslepė – jei galėtų pasirinkti publiką, tai – be abejonių, būtų blaivūs žmonės: „Girta publika neprognozuojama, o su blaiviais visada surandame bendrą kalbą, tikriausiai, dėl to, kad ir patys nepropaguojame apsvaigusių koncertų.“

Viliaus Pankausko nuotr./Pirmosios „VAROM! summer fest’14“ dienos linksmybės
Viliaus Pankausko nuotr./Pirmosios „VAROM! summer fest’14“ dienos linksmybės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius