Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 25

„Lietuvos balse“ išgarsėjęs Gabrielius Vagelis: „Gavau tai, ko norėjau“

Pirmojo LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ sezono žvaigždė Gabrielius Vagelis – dar moksleivis, tačiau savo karjera ženkliai pranoksta dažną vyresnėlį. Ispanijoje nufilmuotas debiutinis vaizdo klipas, fotosesijos skirtingoms reklamoms, gerbėjams žadamas solinis albumas – tokia užklasine veikla vargiai galėtų pasigirti paprastas moksleivis. G.Vageliui šias gyvenimo permainas lėmė dalyvavimas „Lietuvos balse“.
Gabrielius Vagelis ir Miglė
Gabrielius Vagelis ir Miglė / Naglio Bieraco ir Simonos Bekupės nuotr.

„Dabar į mane žiūri žmonės“, – paklaustas, kaip pasikeitė gyvenimas pasibaigus projektui, impulsyviai atsako dainininkas ir skambiai nusijuokia. Vėliau priduria: pats praeivių žvilgsnių jau nebepastebi, tai draugai vis pašnibžda, jog kažkas nužiūrėjo. 

G.Vagelis neslepia: eidamas į „Lietuvos balsą“ jis iš tiesų norėjo tapti atpažįstamas ir išgarsėti. „Tikrai įsivaizdavau, kad taip bus. Dėl to ir ėjau į „Lietuvos balsą“ – norėjau kada nors nufilmuoti savo dainos klipą, svajojau išleisti kompaktinį diską. Tikėjausi, kad norai išsipildys, kitaip ir nebūčiau dalyvavęs. Dabar matome, kad gavau tai, ko norėjau“, – džiaugiasi jaunasis atlikėjas.

Prisiminęs dalyvavimą „Lietuvos balse“ G.Vagelis negaili komplimentų šou kūrėjams. „Tai buvo nereali komanda, su kuria dirbome. Mus puikiai prižiūrėjo, negailėjo patarimų ir rūpesčio, pamokymų. Šaunūs pasirodė projekto dalyviai. Man patiko su visais bendrauti ir smagiai leisti laiką. Geriausiai atsimenu tiesioginio eterio laidas – tada visi vieni už kitus jaudinomės, palaikėme. Žinoma, pats nenorėdavau iškristi iš projekto, bet tikėdavausi, kad ir draugams pasiseks“, – pasakoja vaikinas.

„Dabar į mane žiūri žmonės“, – paklaustas, kaip pasikeitė gyvenimas, impulsyviai atsako dainininkas

Už daug ką projektui dainininkas jaučiasi dėkingas. „Išmokau daug dalykų: žinau, kaip dirbti su kameromis, patobulinau dainavimo įgūdžius, supratau, kokią muziką atlikti man tinka“, – vardija jis.

Paklaustas, kaip karjeros šuolį vertina mokytojai – juk G.Vagelis dar vis varsto sostinės Žvėryno gimnazijos duris – dainininkas pripažįsta: būna visko.

„Kai kurie mokytojai visąlaik buvo nusistatę prieš mano užklasinę veiklą, jie yra įsitikinę, kad svarbiausias turi būti mokslas, ir tiek. Kiti mokytojai mane supranta – žino, kad man svarbu ir mokykla, ir kiti dalykai. Juk vien iš mokyklos gyvenime visko negausi. Gerieji mokytojai leidžia kai kuriuos dalykus atsiskaityti vėliau“, – džiaugiasi dainininkas.

Kalbėdamas apie ateitį G.Vagelis daug neatvirauja – nori toliau kurti dainas, koncertuoti, filmuotis savo kūrinių vaizdo klipuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius