2013 09 11

„Lietuvos balse“ sužibėjusi Indrė Launikonytė stiliumi bandė prilygti atlikėjai Beyonce

Trečiadienio vakarą Teatro arenoje tęsėsi antrojo LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ etapo – muzikinių dvikovų – filmavimo darbai. Į sceną poromis lipę dalyviai stebino susirinkusius žiūrovus nevien išskirtiniais balsais, bet ir akį traukiančiu stiliumi. Bene labiausiai publikos akį traukė Ingos ir Arūno Valinskų mokoma Indrė Launikonytė – savo įvaizdžiu ji nevienam priminė Beyonce.
Indrė Launikonytė
Indrė Launikonytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apsitempusi itin trumpą, mėlynais blizgučiais nusagstytą suknelę Indrė demonstravo savo figūros privalumus – itin išryškinti moteriški apvalumai traukė kiekvieno vyriškio akį.

Ne ką mažiau įspūdingai atrodė ir Indrės šukuosena – smarkiai išpurenti aukštyn sukelti merginos plaukai bylojo, kad dėmesio mergina tikrai nebijo. Indrės charizma scenoje ir stiprus balsas tik darsyk paliudijo: ji tikrai gali, o ir nori būti vadinama lietuviška Beyonce.

„Smarkiai padirbėjo LNK televizijos ir „Figaro“ stilistai“, – juokėsi Indrė, paklausta, kaip vertina naują savo įvaizdį. Jai šis stilius – labai priimtinas. Taip ir norėtų atrodyti kiekvieno savo pasirodymo metu.

Tikra sensacija „Lietuvos balso“ užkulisiuose tapo dainininkės plaukai. „Stilistės mane šukavo valandą. Po to visi norėjo mane paglostyti – niekas nepraėjo pro šalį nepaglostęs. Todėl plaukus teko tvarkyti dar valandą“, – pasakojo Indrė.

Mergina juokėsi – kad ir kaip puikiai jai tiktų šukuosena, vargu, ar būtų suprasta, jei ryt taip pasirodytų darbe.

Išgirsti Indrės pasirodymą ir pamatyti, su kuo ji susikovė muzikinėje dvikovoje, galėsite jau spalio mėnesį per LNK televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius