Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 27

„Lietuvos balso“ reporteriai Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė sveikino olandą Mauritzą vestuvių metinių proga

LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ reporteriai – Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė – portalo Žmonės.lt skaitytojams pristato dar vieną specialų vaizdo reportažą. Šįkart reporteriai bendravo su „TALPA distribution“ konsultantu Mauritzu dirbančiu Maskvoje, Tbilisyje, Vilniuje ir kitose sostinėse, kur rengiamas „The Voice“ formatas. Be to, jis kątik atšventė 14-as vestuvių metines.
Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė
Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė / Youtube.com stopkadras

Stebėdami vaizdo siužetą nustebsite – nejau „Lietuvos balso“ užkulisiuose išties taip linksmą? Nesuklydote. Linksminasi čia visi – ir dainininkai, ir darbuotojai.

„Mes nuolat turime degtinės pertraukėles. Ką? Čia ne Rusija? Vėl sumaišiau šalį“ – į televizijos kamerą juokavo Mauritzas.

Kalbinamas reporterių jis atskleidė, kad švenčia 14-as vestuvių metines – deja, žmoną jis palikęs užsienyje, iš kur čia ir atvažiavo.

„Po kelių valandų ji gaus puokštę rožių. Gerai, kad esame toli vienas nuo kito – kai ji skundžiasi aš būnu čia, o grįžęs laiką leidžiu namuose. Kai pradeda skųstis, išvažiuoju į Lietuvą“, – juokavo italas.

Visus Mauritzo pasakojimus galite išgirsti specialiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius