-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 29

„Lietuvos balso“ superfinalininkų singlai padės dalyviams pelnyti gerbėjų balsus

Jų vardai bus iškalti antrojo kokybiškiausio gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ sezono istorijoje. DAGNA, Paulius Bagdanavičius, Monika Linkytė ir Goda Sasnauskaitė. Tai tie naujieji talentai, kurie įveikė daugiau nei pusšimtį konkurentų, o vienas iš jų sausio 1-ąją taps „Lietuvos balsu“.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / LNK nuotr.

Šeštadienį, išgirdęs savo vardus nugalėtojų gretose, superfinalo dalyvių ketvertukas neturėjo laiko švęsti ar ilsėtis. Iškart po tiesioginio eterio Goda, Monika, DAGNA ir Paulius važiavo tiesiai į įrašų studiją. Ten jų laukė tarptautinės talentų agentūros „Global Music & Talent Agency“, bendradarbiaujant su „Show Makers Akademija“ prodiuserių, kompozitorių ir teksto autorių paruošti, specialiai jiems sukurti singlai. Muzikos kūriniai buvo paruošti visiems aštuoniems finalo dalyviams, nes iki paskutinės minutės nebuvo aišku, kaip atrodys superfinalininkų ketveriukė. 

„Singlai tikrai labai geri. Neabejoju, kad mažiausiai du iš jų Lietuvoje taps tikrais hitais, kuriuos žinos ir dainuos visi“, − sako „Lietuvos balso“ muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė. 

Singlų įrašymo darbai užtruko iki paryčių, tai tapo tikru išbandymu jauniesiems dainininkams. 

„Natūralu, kad visas jėgas jie atidavė finalo repeticijai, vėliau ir pasirodymui žiūrovams. Nuovargis „krito“ ir ant balso stygų, jautėsi ir visame kūne. Tačiau tokia yra žinomų ir populiarių dainininkų kasdienybė. Sveiki atvykę į šou verslą“, − šypsosi dalyvius kiekviename žingsnyje globojanti A. Gabalytė. 

Naujai „iškeptus“ „Lietuvos balso“ geriausiųjų ketveriukės singlus bus galima įsigyti projekto „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/lietuvosbalsas jau sekmadienio vidurnaktį. Vienas singlas kainuos 5 litus, o įsigydami mylimiausio projekto dalyvio singlą, jo gerbėjai drauge atiduos už jį 5 balsus. Singlų pirkimų skaičius neribotas, o tokiu būdu balsuoti už „Lietuvos balso“ dalyvius bus galima iki pat superfinalo dienos – sausio 1-osios. 

„Šiuos naujus kūrinius dalyviai atliks ir lemtingąją superfinalo dieną. Visi jie labai skirtingi. Goda per visą projektą dainavo tik angliškai, o šįkart išgirsime, kaip ji savo išskirtiniu tembru dainuoja lietuviškai. DAGNOS daina atitinka visas jos stipraus balso savybes – ji scenoje sprogs lyg dinamitas. Paulius šįkart nutols nuo įprasto stiliaus ir priartės prie „popso“. Monika „Lietuvos balse“ atskleidė savo lyrinę pusę, tad ir naujasis singlas tik dar kartą patvirtins, kad tokios dainos jai paklūsta puikiai“, − pasakoja „Lietuvos balso“ muzikos prodiuserė. 

„Lietuvos balso“ superfinalas – jau šį trečiadienį, sausio 1 ąją, 19.00 val. tiesiogiai per LNK! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius