-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 23

„Lietuvos balso“ vedėjo Rolando Vilkončiaus ruoštą kavą vertino Agnė Jagelavičiūtė

Trečiadienio pavakarę sostinės centre įsikūrusioje „Caif Cafe“ kavinėje susirinko didžioji dalis LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvių bei su projektu dirbantys žinomi televizijos ir muzikos pasaulio atstovai. Susitikimo metu pristatyta pagal specialų receptą ruošiama „Lietuvos balso“ vardu pavadinta kava, kurią gamino pats šou vedėjas Rolandas Vilkončius, ir jau netrukus projekte pasirodysiančios naujovės.
Agnė Jagelavičiūtė ir Rolandas Vilkončius
Renginio akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į susibūrimą su „Lietuvos balso“ dalyviais skubėjo atvykti televizijos žiūrovams puikiai pažįstami ir žinomi žmonės: kavinėje apsilankė ir „Lietuvos balso“ staigmenomis džiaugėsi Agnė Jagelavičiūtė, Julija Jegorova, Katažina Nemycko, Agneta Gabalytė, Saugirdas Vaitulionis ir kiti. 

Visi drauge atsisėdo ir jaunieji „Lietuvos balso“ dainininkai: žiūrovų įsiminti suspėti Jekaterina Pranevič, Ištvanas Kvik, Kotryna Barbora Janutaitė, Indrė Launikonytė, Monika Linkytė ir kiti. 

Skanaudami „Lietuvos balso“ vardu pavadinta kava jaunieji dainininkai ir scenos profesionalai draugiškai šnekučiavosi ir mėgavosi šiltu bendravimu, kurį nutraukė į avantiūrą pasileisti ryžęsis R.Vilkončius. Jis nusprendė išmėginti jėgas dirbdamas baristos – kavos ruošėjo – darbą, o jo pagamintą kavą įvertinti patikėta LNK šou „Skonis“ teisėjaujančiai A.Jagelavičiūtei. 

Kavą R.Vilkončius gamino kartu su „Caif Cafe“ barista Tomu. Late pagrindų gaminamą kavą laidos vedėjas paruošė tarytum akimirksniu, A.Jagelavičiūtei jis pasiūlė atspėti, kurią iš dviejų paruoštų kavų gamino jis, o kurią – profesionalas Tomas. 

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Ragaudama skirtinguose puodeliuose patiektos kavos A.Jagelavičiūtė nė neįtarė patekusi į klastą – antai viename iš puodelių jai buvo įsiūlyta anaiptol ne kava, o pašildyta kola. Atspėti, kurią kavą ruošė R.Vilkončius, jai nebuvo sunku – tai žinoma, kad tą vienintelę. 

Susibūrimo metu taip pat pristatytos ir „Lietuvos balso“ naujovės: antrasis projekto etapas – „Muzikinės dvikovos“. Jų metu du dalyviai iš tos pačios komandos varžysis dėl išlikimo projekte, jų likimą spręs patys mokytojai. 

Tiesa, šie neapsieis be pagalbos – antai Merūnui Vitulskiui talkins Girmantė Vaitkutė, Donatui Montvydui – Martynas Tyla, Arūnui ir Ingai Valinskams – Gediminas Zujus, o K.Nemycko – Edgaras Lubys-Ferral. 

Tikra sensacija projekte tampa mokytojams suteikta galimybė pavogti kitos komandos narį ir pakviesti jį prisijungti prie savosios. Antai Muzikinėje dvikovoje kritusį dalyvį priešininkų komandos mokytojas gali pakviesti tęsti kovą jo komandos gretose. 

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius