Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

Liną Adomaitį sužavėjo Norvegijos lietuvių precizija

Prieš kelias dienas Norvegijos lietuvių bendruomenė Osle šiltai sutiko dainininką Liną Adomaitį, kuris išeiviams specialiai paruošė koncertinę programą artėjančių Kalėdų proga. Pilnutėlė Lietuvos Respublikos ambasados salė kartu su Linu trankiai plėšė pamėgtus hitus „Ar tu ją matei?“, „Pasaulis gražus“, „Tavo spalvos“.
Linas Adomaitis su gerbėjais ir žmona Irma (dešinėje)
Linas Adomaitis su gerbėjais ir žmona Irma (dešinėje) / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Linas Adomaitis

Koncerte skambėjo ir visiškai nauji darbai iš L.Adomaičio būsimo solinio albumo, kuris pasirodys jau kovo mėnesį.

„Norėjome kokybės ir profesionalaus muzikavimo, todėl organizuojant šventę nekilo daug klausimų, ką kviesti į Oslą. Šventė pavyko puikiai, lietuvių atsiliepimai patys geriausi. Apskritai, Linas labai šilta asmenybė tiek scenoje, tiek gyvenime, kiek teko bendrauti“, – sakė koncerto organizatoriai.

Su žmona Irma Norvegijoje viešėjęs muzikantas džiaugėsi ne tik sėkmingu koncertu, bet ir mielai apžiūrėjo įspūdingiausias Oslo vietas. Muzikantas taip pat susitiko su draugais lietuvaičiais, kurie jau daug metų gyvena Norvegijoje.

„Norvegijos lietuviai mane sužavėjo daugeliu aspektų – puiki organizacija, be galo nuoširdus priėmimas ir precizija, kurią ko gero, mūsų tautiečiai įgijo ilgiau pagyvenę Skandinavijos širdyje. Scenoje židinys ir minimalistinis stilius mane pribloškė gerąja prasme. Koncertuodamas jaučiausi jaukiai, tartum būčiau ne scenoje o svečiuose pas bičiulius“, – spaudos atstovei pasakojo L.Adomaitis. Vyras prisipažino, kad tiek albumo kopijų, kiek čia, koncerto metu įsigijo Norvegijos lietuviai – dar niekur neteko išplatinti.

Netolimoje ateityje atlikėjas ketina aplankyti po pasaulį išsibarsčiusius brolius ir seseris bei padovanoti savo naujausios muzikos, o taip pat ir patikrintų laiko kūrinių.

Asmeninio archyvo nuotr./Lino Adomaičio koncerto osle akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Lino Adomaičio koncerto osle akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius