Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12

„Lofte“ plokšteles suks Erica Jennings ir kitos žinomos Lietuvos moterys

Šis penktadienis menų fabrike „Loftas“ bus gražus, spalvingas ir šventinis – ant scenos viena po kitos lips žinomos Lietuvos moterys, tarp jų ir dainininkė Erica Jennings, sukti savo mėgstamiausių plokštelių, o vakaro kulminacija taps ryškiausios viešnios Lietuvoje – Ebony Bones – gyvo garso koncertas.
„Ladies Night“
„Ladies Night“ / Organizatorių nuotr.

„Ladies Night“, kai groja tik moterys, menų fabrike vyks pirmą kartą. Todėl tam ruošiamasi atsakingai – net septynios deivės stos į didžėjų pramintą vietą prie pulto. Šiame amplua debiutuos TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, humoro nestokojančios Indrė Augustaitytė ir Aušra Štukytė („Moterys nieko nežino“).

Ne naujokės plokštelių sukiojime – dainininkės Erica Jennings ir Daiva Starinskaitė bei pagrindinės „Zip FM“ moterys „SiSi“ – taip pat tą vakarą šokdins „Lofto“ svečius. O ekscentriškosios britės Ebony Bones koncertas tik užtvirtins geros nuotaikos kupiną moterišką naktį.

Drąsi, ryški ir nepakartojama Ebony į Lietuvą atvyksta pirmą kartą. Jos muzika dažnam primena M.I.A. ar Santigold. Panelės Bones laukinis stilius, etninė karnavališkų ritmų, plojimų ir skanduojamo vokalo sintezė, padėjo jai įgyti gerbėjų, mėgstančių tokius atlikėjus kaip „Talking Heads“ ar Grace Jones, o jos gerbėjų gretos dauginasi neįtikėtinu greičiu.

„Ladies Night“ proga šiandien ir rytoj visuose Vilniaus „Coffee Inn“ vyksta akcija pavadinimu „Meet & greet Ebony Bones“.

Akcijos metu gali laimėti susitikimą su panele Ebony bei kitomis vakaro žvaigždėmis. Tereikia „Tiketoje“ šiandien arba rytoj pirkti bilietą į šį renginį, jį atsinešti į bet kurį Vilniaus „Coffee Inn“ ir užpildyti anketą. Vien už tai iškart gausi ir nemokamos savaitės kavos.

Ebony Bones koncertas „Ladies Night“ metu – geriausia proga su draugėmis atšvęsti sėkmingą kalėdinį apsipirkinėjimą, o gal jau ir pasveikinti viena kitą su šventėmis. Vis dėlto merginoms subalansuotas vakarėlis  patiks ir vaikinams.

Moterys į priekį, vyrai… iš paskos – „Tuborg Loftas Live: Ebony Bones“ ir „Ladies Night“ – jau šį penktadienį menų fabrike „Loftas“.

Daugiau informacijos www.menufabrikas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius