-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 09

„Lofto“ stogą kilnojo reperiai B-Real, Demrick ir Xzibit – buvęs laidos „Pimp My Ride“ vedėjas

Repo ir hiphopo gerbėjai antradienio vakarą namuose nesėdėjo – skubėjo į Vilniaus menų fabriką „Loftas“, kur koncertavo pasaulinio lygio repo žvaigždės iš Jungtinių Amerikos Valstijų: Xzibit, grupės „Cypress Hill“ reperis B-Real ir Demrick.
Xzibit
Xzibit / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Xzibit, B-Real ir Demrick Vilniuje pristatė savo kaip kolektyvo „Serial Killers“ debiutinį albumą, tačiau idant nieks neliktų nusivylęs, kiekvienas iš jų atliko savo didžiausius hitus, kurių dėka išpopuliarėjo ne tik Jugntinių Amerikos Valstijų vakarinėje pakrantėje, bet ir visame pasaulyje.

Išgirsti reperių hitų ir naujausių dainų į „Loftą“ susirinko šimtai šio muzikos žanro gerbėjų, drauge šėldami į taktą jie užkūrė tikrą pirtį. Hiphopo ritmams neatsispyrė Audrius Bružas su žmona Šorena, broliai Baumilos, Anželika Cholina, seserys Chlevickaitės.

Repo žvaigždžių pasirodymą apšildė „Cypress Junkies“ kolektyvas.

Koncertuoti Vilniuje šiuos reperius pakvietė Viktoras Diawara-Vee. Tam, kad prikalbintų žvaigždūnus užsukti į Lietuvą, jis iš kailio nėrėsi dvejus metus. 

Tad ir į Vilnių hiphopo garsenybės atvyko dar pirmadienio vakarą, o antradienį prieš koncertą reperiai dar spėjo pasivaikščioti po Vilniaus senamiestį.

Garsūs visame pasaulyje

Xzibit vardas žinomas ne tik dėl reperio atliekamų kūrinių, bet dėl jo vestos televizijos laidos „Pimp My Ride“, kurią transliavo MTV.

Didžiausiu Xzibit karjeros lūžiu tapo kartu su reperiu Snoop Dogg atliktas kūrinys „Bitch Please“, kurį prodiusavo Dr.Dre, ir kuris turėjo sujungti vakarų bei rytų pakrantes. Taip pat jis įrašė ne vieną dainą drauge su Eminemu. 

Reperis B-Real, kurio tikras vardas Louis Freese, taip pat nepėsčias – Jungtinėse Amerikos Valstijose jis populiarus ne tik kaip muzikantas, bet ir kaip filmų bei televizijos aktorius. 

Besidomintys hiphopo muzika ir kultūra žino, kad ilgametis grupės „Cypress Hill“ lyderis padarė didelį indėlį į viso pasaulio repo kultūrą, todėl ištikimiausiems jo gerbėjams sužinojus, kad B-Real pasirodys Vilniuje, turėjo pašiurpti oda.

VIDEO: Xzibit - Hey Now (Mean Muggin)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius