Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 17

Londone studijuojanti Lina Jurevičiūtė su bendraminčiais kuria net keturiolika trumpametražių filmų

Dainininkė Lina Jurevičiūtė sparčiai kopia karjeros laiptais Londone. Mergina studijuoja „University of the arts London“ (Londono Menų universitete) renginių ir televizijos projektų kūrimą, gamybą bei prodiusavimą. Lina sako, kad pati nuo mažų dienų matydama televizijos užkulisius ir dainuodama scenoje, studijuodama jaučiasi tarsi žuvis vandenyje ir šiuo metu kartu su kitais studentais iš įvairiausių pasaulio šalių užsiima net keturiolikos trumpametražių filmų gamyba.
Lina Jurevičiūtė
Lina Jurevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Televizijos industrijoje nesu naujokė, suprantu nemažai dalykų, dabar belieka gilinti žinias ir tobulinti įgūdžius. Darbo nemažai, bet išties labai įdomu“, – dabartinėmis gyvenimo akimirkomis dalinasi Lina. Nors veiklos nepaprastai daug, mergina nepamiršta ir vienos didžiausių savo aistrų – dainavimo.

„Jau vasaros pradžioje JK muzikos prodiuseris Simonas Ruddas sukūrė muziką – ilgai galvojau, kaip ši daina turėtų atrodyti, kokią žinią nešti klausytojui…“, – apie dainos gimimimą pasakoja Lina.

Neveltui sakoma, kad svajoti reikia atsargiai, nes svajonės linkę pildytis – neilgai trukus, daina rado kelią į JAV reperio KiD Martian širdį – kūrinys taip jam patiko, kad šis iš karto sutiko jį atlikti kartu su žavia lietuvaite.  

„Pati daina pasakoja apie muzikos pasaulio taisykles, kaip atlikėjai ieško savo kelio ir nebūtinai nori įtikti masėms žmonių, kaip tavimi gali manipuliuoti artimiausi draugai ir kolegos. Bet, žinoma, jei esi stiprus ir tikslo siekiantis žmogus, visi šie „nešvarūs“ dalykai tik dar labiau suteiks jėgų judėti į priekį. Dainos žodžių autorius turbūt sudėjo daugiau nei visą save rašydamas dainą – man šis tekstas yra be galo artimas. Išgyvenu kiekvieną žodį kas kartą atlikdama dainą ar tiesiog klausydamasi jos įrašo“, – atvirauja Lina, kurią džiugina bendro kūrybinio proceso rezultatai.

VIDEO: Lina Jurevičiūtėft. Kid Martin „Say“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius