Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 14

Mariah Carey ruošiasi pasauliniam turui

Į muzikos pasaulį po pertraukos sugrįžusi Mariah Carey jos laukusius gerbėjus džiugina ne tik naujomis dainomis – scenos karalienė planuoja išsiruošti ir į pasaulinį turą, praneša „Us Weekly“.
Mariah Carey
Mariah Carey / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mariah Carey
Miguelis
Miguelis

„Po didžiulės „Beautiful“ sėkmės Mariah gerbėjai visame pasaulyje labai laukia naujojo jos turo“, – sakė vienas šaltinis „Us Weekly“, pridurdamas, kad dainininkė jį iš tiesų planuoja.

Naujausias 43-ejų Mariah kūrinys „Beautiful“, kurį ji atliko su garsiuoju ritmebliuzo atlikėju 27-erių Migueliu, 25-iose pasaulio šalyse jau yra tapęs hitu numeris vienas, o dar 45-yje pasaulio šalių patenka tarp šiuo metu populiariausių penkių dainų.

Šis pasaulinis turas būtų pirmasis per devynerius metus – paskutinį kartą po visą pasaulį „Grammy“ statulėlėmis apdovanota dainininkė į pasaulines gastroles leidosi 2004-aisiais su „Charmbracelet“ programa.

Šią vasarą dainininkė taip pat žada pristatyti ir naujausią (jau vienuoliktąjį) savo albumą – jame Mariah daugiau dėmesio skirs savo išskirtiniam vokalui ir jame bus mažiau anksčiau jos mėgto hiphopo.

VIDEO: Mariah Carey ir Miguelis – „Beautiful“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius