Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 29

Marijono Mikutavičiaus koncerte klaipėdiečiai iš anksto atšventė Kalėdas

Naują albumą „Lengvas būdas mesti klausytis“ ką tik išleidęs Marijonas Mikutavičius (43) jo pristatymo maratoną pradėjo Klaipėdoje. Jau pirmieji koncerto akordai išdavė, kad mesti klausyti M.Mikutavičiaus dainų – ne taip jau ir lengva.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr.

„Švyturio arenoje“ startavusi „Marijono Mikutavičiaus Show“ koncertų serija – pajūrio gyventojams kaip prieškalėdinė dovana. Kaip tik jie pirmieji galėjo išgirsti, kaip pastaruoju metu radijo eteryje nuolat besisukančios naujausios atlikėjo dainos skamba gyvai.  

„Stovim čia, kad atšvęstume Kalėdas, Naujuosius metus ir savo gimtadienius“, – minią šėlti ragino dainininkas,  kelis kartus pakartojęs, kad gera grįžti į Memelį.

Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius
Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius

Kaip tik nuo jo vaizdų M. Mikutavičius ir pradėjo savo koncertą Klaipėdoje. Prieš pat dainininkui įžengiant į  sceną, ekrane prabėgo pajūrio vaizdai, žvejų susibūrimas Kruizinių laivų terminale, senamiesčio gatvės ir uostamiesčio simbolis „Meridianas“.

Kaip save ir savo naująjį albumą pristatyti iš naujo, M. Mikutavičius prieš koncertą atviravo ne menkai turėjęs pasukti galvą. 

„Tai daugiausia rūpesčių pareikalavęs mano albumas, nes nei į vieną prieš tai nebuvo sudėta tiek idėjų ir tiek skirtingų žanrų. Jis tikrai nėra vien hitų rinkinys, bet man atrodo, kad jis – labai sodrus muzikaliai. Yra dainų, kurios man buvo nauja patirtis, o pora – drįstu teigti, labai nekasdieniškos lietuviškoje muzikos padangėje“, – ką tik pasirodžiusį  albumą apibūdina M.Mikutavičius.

Rūpesčiai leidžiant naują albumą atsipirko su kaupu. Ištikimiausi M.Mikutavičiaus gerbėjai užpildė visą „Švyturio areną“ (bilietai  į koncertą  kainavo nuo 69 iki 126 litų).

Kimaus dainininko balso įaudrinta minia negalėjo nusėdėti vietoje, o nenustygstančios gerbėjos parodė, kad M.Mikutavičius dar gali puikuotis geidžiausio jaunikio statusu.

Juo M. Mikutavičius leido pasimėgauti ir kitiems. Ant scenos pasikvietęs klaipėdiečių porą, dainininkas ragino savo faną lūpdažiu pasirašyti mylimajai ant krūtinės – taip, kaip tai daro tikros scenos žvaigždės.

O jų šeštadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje buvo ne viena. Mikutavičiui draugiją  scenoje trumpam palaikė Neda Malunavičiūtė. 

Algirdo Venskaus nuotr./Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius ir Neda Malūnavičiūtė
Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius ir Neda Malūnavičiūtė

Koncertas išskirtinis ne tik naujomis dainomis, o ir neįprasta scenos konstrukcija. 100 laimingųjų gerbėjų koncertą galėjo stebėti ypatingoje vietoje – scenos viduje esančioje fanų zonoje. Tokia neįprasta gerbėjų zona Lietuvos dainininko koncerte  įrengta pirmą kartą. Tai  uždara erdvė, atsiradusi dėl netipiškos konstrukcijos scenos. Išskirtinėje vietoje koncertą stebėjusiems žiūrovams dainininkas buvo pasiekimas ranka, tad ir išvysti jie galėjo daugiau, nei koncertą atokiau scenos  stebėjusi minia.

Ją dainininkas audrino ne tik savo dainomis. Koncerto pabaigoje M. Mikutavičius pajuokavo, kad gal ir gerai, kad į Vilnių neatvyko Lenny Kravitzas. Už tai visi jo gerbėjai susirinko Klaipėdoje. Išlydėdamas savo gerbėjų minią M.Mikutavičius užtraukė kaip tik L. Kravico dainą. 

Algirdo Venskaus nuotr./Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius
Algirdo Venskaus/Žmonės.lt nuotr./Marijonas Mikutavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius