-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 10

Mia: aš kaip ir Lady Gaga nenoriu būti tokia kaip kiti!

Atrodo, pasaulis buvo matęs visko: jis ėjo iš proto dėl Marilyn Monroe, Madonnos, Britney Spears. Tačiau dabar nuo pirmosios pjedestalo vietos teko pasislinkti ne tik Britney, bet ir scenos liūtei Madonnai. Naujoji visiems galvą susukusi pramogų pasaulio diva – ekscentriškoji Lady Gaga. Jai niekada nieko nebus per daug – nei peroksido plaukuose, nei apnuoginto kūno, nei šokiruojančių apdarų.
Mia
Mia / Promostar nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Neregėti koncertiniai šou, kurie iš pradžių jų organizatoriams nešė tik nuostolius. Šimtai nuotraukų žurnalų viršeliuose... Nenuostabu, kad „Forbes“ Lady Gaga išrinko į ketvirtą vietą, kaip įtakingiausią žvaigždę pasaulyje, o tarp dainininkų ji – antroje vietoje. Vos per dvejus metus pardavusi 15 milijonų albumų ir daugiau kaip 50 milijonų singlų kopijų, Lady Gaga jau amžiams pateks į muzikos istoriją.

Netrukus skandalistės Lady Gaga fenomeną išvysime ir Lietuvoje. Ne pačią amerikietę, bet puikų jos persikūnijimą, kurį žada taip pat skandalinga ir labai talentinga mūsų scenos atlikėja Mia.

„Platininė blondinė Lady Gaga mane labai žavi – tiek savo dainomis, tiek charakteriu. Aš, kaip ir ji, nenoriu būti tokia kaip kiti”, – prisipažįsta dainininkė ir laidų vedėja Mia.

Būtent Mia iš ažiotažu virtusios „lūžusių nagų“ istorijos išspaudė viską – ne tik užsitikrino žinomumą respublikiniu mastu, bet ir užsidirbo pinigų. Argi ne vakarietiškos žvaigždės modelis?

Ekscentriškosios JAV žvaigždės hito „Bad Romance“ atlikimas TV3 „Chorų karuose” Miai tapo lyg nebloga repeticija prieš intriguojantį jos virsmą skandalingąja Lady Gaga įspūdingame 1,5 valandos šou. Būsimas projektas, kuris bus pristatytas gruodžio 3 d. „Olialia“ klube, taps ne tik neeiliniu scenos iššūkiu Miai, bet ir atgaiva širdžiai – būtent šokiruojanti Lady Gaga yra viena iš lietuvaitės favoričių.

Jau netrukus Lietuvos žmonės galės išgirsti net 16 garsiausių Lady Gaga dainų, tarp jų pasaulinių hitų – „Poker Face“, „Paparazzi“, „Just dance“, „Bad Romance“, „Telephone“, „Alejandro“ bei išvysti daugybę skirtingų sceninių kostiumų. Kvapą turėtų užimti ir gausybės šokėjų, kuriems vadovaus „Lietuvos talentų“ antros vietos nugalėtojas choreografas Paulius Šinkūnas, pasirodymas.

Organizatoriai ir Mia ilgai bei atkakliai ruošiasi šiam projektui ir žada kaskart sukurti ekscentriškosios JAV žvaigždės koncertų įspūdį ir atmosferą. Jau nemažai muzikinių ir naktinių klubų visoje Lietuvoje į savo programą įtraukė intriguojantį Mios virsmo Lady Gaga šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius