Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 15

Mikutavičius jaunajai gerbėjai Palangoje: tu užauk, aš lauksiu! (video)

Tvankų ketvirtadienio vakarą Palangos vasaros estradoje prakaitą liejo, ant kelių prieš gerbėjus klaupėsi ir Lietuvą mylėti ragino Marijonas Mikutavičius. Prikimusio dainininko balso gerbėjai negailėjo ir atsistoję kartu dainavo apie „sumautą meilę“, Lietuvą ir dulkes...
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Palangos vasaros estrada Marijono laukė pasipuošusi gėlių vazonais kaip per Nelės Paltinienės koncertą prieš penkioliką metų, tačiau tai netrukdė apypilnei salei audringais plojimais sutikti vakaro šeimininko. O šis su sau būdingu kuklumu suskubo pristatyti ne save, o grupės muzikantus.

„Jie tikrai geresni muzikantai už mane, bet aš jiems padedu uždirbti pinigus“, – šmaikštavo Marijonas ir klausytojams išdavė, kad jauniausias grupės narys (būgnininkas) „neseniai pažino moterį“.

Kaip visada talentingai bendraudamas su publika, M.Mikutavičius traukė susirinkusiesiems gerai žinomas savo dainas, kurios kaskart buvo sutinkamos plojimais. Koncerto klausėsi ir žinomi pramogų pasaulio atstovai: Justė Ragauskaitė, Egmontas Bžeskas, Ugnius Kiguolis su žmona Jurgita, o karščiausiai šėlo aktorius Leonardas Pobedonoscevas su dukrele Emilija ant pečių.

„Aš tikrai myliu Lietuvą! Ar mylit ją jūs?“ – išpiltas prakaito, bet su didžiuliu užsidegimu dainavo Leo.

Žiūrovams per koncertą teko išvysti ir už širdies griebiantį reginį, kai į sceną su gėlėmis užlipo maža mergaitė. Iš pradžių Marijonas jos nepamatė, o tik išvydęs griuvo ant žemės, sulaukdamas griausmingų plojimų. Savo angeliškai atrodančią mažąją gerbėją Marijonas, gulėdamas susirietęs ant žemės, pabučiavo, o jai nueinant sušuko: „Tu užauk, aš lauksiu!“

VIDEO: Marijono Mikutavičiaus koncertas Palangoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius