-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 17

Monika Linkytė: mamyčiukams – ne!

„Mamyčiukams – ne“, – būtent tai naujoje dainoje „Be mamos“ drąsiai deklaruoja jauna atlikėja Monika Linkytė.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / R.Adzgausko nuotr.

„Nors dainos pavadinimas skamba dramatiškai, bet iš tiesų ji – labai jau gyvenimiška. Tai kūrinys apie vaikinus, kuriems svarbiausia – draugų kompanija ir šiltas mamytės lizdelis. Jie nesupranta, kad jų panelei reikia dėmesio  ir romantikos“, – sako maištingai nusiteikusi dainininkė.

Ji tvirtina labai norėjusi išbandyti poproko stilių ir ieškojusi dainos, kuri galėtų panašiai skambėti ir su lietuvišku tekstu. „Klausausi Katy Perry, Avril Lavigne ir kitų panašaus stiliaus dainininkų. Visos šios dainininkės savo dainomis mane stipriai „užkabino“. Na, o su švedų muzikos kompozitoriais tai pasirodo visai įgyvendinama ir man. Ką ir padariau su didžiausiu malonumu“, – sako atlikėja.

Žodžius dainai „Be mamos“ parašė gera M.Linkytės draugė Kotryna Janutaitė. Anot merginų, bjauri situacija, kai vaikinas neskiria pakankamai dėmesio, o intymius pasisėdėjimus dviese išmaino į vakarienę pas mamytę arba boulingo partiją su bičiuliais, iki skausmo pažįstama kone kiekvienai panelei.

M.Linkytė – viena perspektyviausių jaunos kartos dainininkių. Ypač į save dėmesį ji atkreipė  paskutinėje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Su daina „Days go by“ jaunoji solistė  triuškinančiai pateko į finalą ir jame liko ketvirta, aplenkusi daugybę didesnę scenos patirtį turinčių atlikėjų. Jos sidabrinis „a la Nicole Kidman“ įvaizdis pelnė ir vienos stilingiausių dalyvių etiketę.

Šiuo metu Monika intensyviai pluša prie debiutinio albumo ir svarsto galimybę vėl dalyvauti nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“.

Siūlome pasiklausyti naujausios Monikos Linkytės dainos:

VIDEO: Monika Linkytė - Be Mamos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius