-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 12 18

Muzikinį šou „The Voice“ laimėjo jamaikietė Tessanne Chin

Antradienio vakarą per populiaraus JAV muzikinio šou „The Voice“ penktojo sezono finalą pergalę išplėšė Tessanne Chin, kurios mokytojas buvo Adamas Levine'as.
Tessanne Chin
Tessanne Chin / AOP nuotr.

28-erių jamaikietė Tessanne Chin dainuoja nuo mažų dienų – visa jos šeima susijusi su muzika. Tessanne mama buvo dainininkė, o tėtis – grupės, kurioje ji dainavo, būgnininkas. Vyresnioji merginos sesuo taip pat dainininkė, brolis dainuoja grupėje „Electrik Custard“. Šeimos namuose Jamaikoje yra įrengta nuosava įrašų studija, kad visi galėtų dainuoti kada panorėję.

Antroje vietoje liko Christinos Aguileros komandos narė 16-metė Jacquie Lee, o trečią vietą užėmė vienintelis finalo vaikinas Willas Champlinas iš Adamo Levine'o komandos.

VIDEO: Tessanne Chin ir Celine Dion duetas

Nugalėtoja Tessanne Chin per finalinę kovą turėjo garbės sudainuoti duetą su Celine Dion, jos atliko dainą „Love Can Move Mountains“. Kiti dalyviai taip pat turėjo garsius scenos partnerius – Willas Champlinas dainavo su Aloe Blaccu, o Jacquie Lee su „Paramore“.

Finalo žiūrovus pradžiugino ir kitas netikėtas duetas – viena iš šou mokytojų Christina Aguilera ant scenos pirmą kartą sudainavo su Lady Gaga. Jos atliko Lady Gagos hitą „Do What U Want“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius