Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 23

„Naktinių Personų“ turą vainikuos akustinis koncertas Vilniuje

Pilnutėlės salės ir lengvai nuo scenos nepaleidžiantys gerbėjų aplodismentai – „Naktinės Personos“ 2014-uosius užbaigia su išties pakylėta nuotaika, kuria grupė dar dalinsis gruodžio 27 d. Vilniuje. Didelės sėkmės susilaukęs akustinių koncertų turas finišuos po „Forum Palace“ skliautais.
„Naktinių personų“ koncerto Vilniuje akimirka
„Naktinių personų“ koncerto akimirka / Eglės Pinikienės nuotr.

„Visuose aplankytuose Lietuvos miestuose atmosfera buvo nepaprastai šilta. Kai pilnutėlė salė klausosi nuščiuvusi arba žmonės vieningai pakyla iš savo vietų dėkodami už koncertą – tokių akimirkų dovanojamas emocijas sunku perteikti žodžiais. Esame labai dėkingi visiems atėjusiems“, – kalbėjo grupės nariai.

„Naktinių Personų“ gerbėjų gretose Klaipėdoje buvo galima išvysti ir uostamiesčio merą Vytautą Grubliauską, kuris ne tik klausėsi koncerto, bet ir pateikė staigmeną žiūrovams pats užlipęs ant scenos su savo instrumentu bei atlikęs vieną kūrinį drauge su muzikantais. 

Gyvo garso koncertas gruodžio 27-ąją Vilniuje – paskutinė proga šiemet pasimėgauti akustiniu ‚naktinių Personų kūrybos skambesiu. „Šio pasirodymo patys laukiame su nekantrumu ir nuoširdžiai kviečiame jo nepraleisti!“, – ragino muzikantai. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius