-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 05 24

Naują albumą išleidusi grupė „Instrumenti“ paskelbė du papildomus pristatymo koncertus

Praėjusios septynios dienos buvo itin efektingos latvių duetui „Instrumenti“. Praėjusį savaitgalį pasirodę viename didžiausių britų muzikos festivalių „The Great Escape“ Braitone, šios savaitės pradžioje muzikantai buvo pakviesti „apšildyti“ legendinę grupę „Depeche Mode“ jų turo Vilniuje metu.
Latvijos duetas „Instrumenti“
Latvijos duetas „Instrumenti“ / Grupės archyvo nuotr.

Šią savaitę „Instrumenti“ Latvijoje ir interneto parduotuvėse išleido savo antrąjį albumą „Procrastination“ ir paskelbė lapkričio 21 dieną jį pristatysiantys specialiu koncertu Rygoje „Palladium“ koncertų salėje. Tačiau jau kitą dieną grupė skelbė dvi papildomas koncertines datas lapkričio 22 ir 23 dienomis, nes bilietai į pirmąjį koncertą buvo išpirkti greičiau nei per 24 valandas.

Muzikos gerbėjai Lietuvoje šiemet „Instrumenti“ išvys anksčiau už latvius – grupė ne tik pasirodys Vingio parke su „Depeche Mode“, tačiau rugpjūčio 3 dieną koncertuos ir Zarasuose vykstančio festivalio „Galapagai“ didžiojoje scenoje.
„Laukiame šių koncertų, visada džiaugiamės lankydamiesi Lietuvoje, jūsų nuostabi publika“, – sakė dueto „Instrumenti“ nariai Shipsi ir Reynsi.

„Instrumenti“ šiemet jau išleido du naują albumą „Procrastination“ pristatančius vaizdo klipus – „Heartcore“ ir „Don't Hold Onto Me“. Pastarasis sulaukė pasisekimo vaizdo įrašų portale „Vimeo“ – jo redaktoriai latvių darbą išskyrė kaip vieną įdomiausių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius