Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 24

Naują dainą pristatantys „Pikaso“: „Mums svarbu kokybė, o ne kiekybė“

Grupė „Pikaso“ po kiek ilgesnės pertraukos pristato naujausią dainą „Kritome“. Vaikinai tikina, jog jiems itin svarbi kūrinių kokybė, todėl naujos dainos pasirodo truputį rečiau, bet su itin kruopščiai išdirbtu skambesiu.
„Pikaso“
„Pikaso“ / Harizma nuotr.
Temos: 2 „Pikaso“ Muzika

Gerbėjai, rodos, šį faktą vertina. Prieš tai išleista vaikinų daina „Nesam šventuoliai“ socialiniame tinkle „Youtube“ jau yra surinkusi 2 milijonus peržiūrų. Daug dėmesio sulaukė ir dar seniau išleista daina „Padovanok“.

„Mums kokybė svarbiau, nei kiekybė. Po paskutinės dainos praėjo beveik pusmetis. Tiek dirbom ir ties naujuoju kūriniu, todėl esame labai patenkinti galutiniu rezultatu. Per tą laiką dainą ne kartą perdirbome ir ateityje matome galimybių išleisti ir dar kitokią jos versiją. Tačiau šis variantas – puikus“, – rezultatu džiaugėsi grupės nariai.

Harizma nuotr./„Pikaso“
Harizma nuotr./„Pikaso“

Kokybės siekis, pasak vaikinų, lemia ir tai, jog „Pikaso“ nariai nėra dažni svečiai įvairiose televizijos ar radijo laidose.

„Vis dėlto esame muzikinė grupė ir norime kurti kokybišką muziką. Nenorime persistengti ir dalyvauti bei be tikslo plepėti televizijoje vien tam, kad nebūtume užmiršti. To galime pasiekti ir kurdami bei žmonėms pristatydami savo muziką, kurią, matome, klausytojai vertina“, – sakė „Pikaso“ vyrukai.

Įrašinėjant naująjį kūrinį „Kritome“ su dainos aranžuote daug dirbo ir naujausias grupės narys Valdas, todėl kūrinys gavosi būtent toks, koks itin patinka patiems vaikinams, o tai leidžia įtikinamiau perteikti emocijas ir klausytojams.

VIDEO: Pikaso - Kritome (Official 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius