-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 19

Įvertinkite: naujausiai „Anties“ dainai „Kurti“ vaizdo klipą sukūrė gerbėjas

Grupė „Antis“ radijo stotims pristatė savo naujausią dainą „Kurti“. Šį trečiadienį legendinė Lietuvos grupė Vilniuje „Siemens“ arenoje surengs pasirodymą kartu su amerikiečių žvaigždėmis „Aerosmith“, kurio metu atliks ir naujausius savo kūrinius, ir didžiausius hitus.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Tikrasis kūrybiškumas man visada yra spontaniškas“, – teigė „Anties“ vokalistas Algirdas Kaušpėdas. „Kuria ne protas, o sąmonė. Protas kritikuoja kūrybą, tai jo darbas. Gal todėl įdomiausi yra beprotiški kūriniai? Nes sukurti – ne pagal mūsų proto taisykles.“

Daina „Kurti“ tapo trečiuoju radijo singlu iš praėjusiais metais išleisto ir M.A.M.A. apdovanojimą „Ančiai“ atnešusio albumo „Baisiai džiugu!“. Anksčiau radijo stotyse skambėjo šio albumo kūriniai „Žaislas“ ir „Muzika“. Albumas „Baisiai džiugu!“ praėjusiais metais buvo išleistas kompaktine plokštele ir skaitmeniniu formatu, o šiemet ribotu tiražu pasirodė ir šio albumo vinilo plokštelė.

„Anties“ muzikantus itin pradžiugino vienas grupės gerbėjas savo iniciatyva sukūręs naujausiam grupės radijo singlui „Kurti“ interneto vaizdo klipą. Jame – 2013 metų „Anties“ koncerto Katedros aikštėje medžiaga ir papildomai nufilmuoti vaizdai. Grupė dėkoja Ryčiui Titui už šį atliktą darbą.

VIDEO: Antis - Kurti (Fan made video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius