-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 03

Naujausioje Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio dainoje – medaus mėnesio prisiminimai

Beveik prieš du mėnesius iš saulėtosios Kolumbijos į Lietuvą sugrįžęs Jurgis Didžiulis su žmona Erica Jennings toliau džiugina savo kūrybos gerbėjus. Kūrybinis duetas, pasivadinęs „The Ball & Chain“ pristato naują kūrinį „Without You“, kurį 15min.lt skaitytojams visą savaitę siūlo parsisiųsti nemokamai.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

J.Didžiulis tikina, kad šią dainą su žmona įrašinėti pradėjo net prieš 4 metus. Ši daina vyrui reiškia šiek tiek daugiau nei kiti dueto kūriniai – būtent prieš 4 metus dainininkas su žmona Kolumbijoje leido medaus mėnesį ir įrašinėjo gamtos garsus.

„Gamtos garsai, kurie girdimi dainoje – jūros bangos, lapų šnarėjimas – buvo įrašyti per mūsų medaus mėnesį. Nusprendėme šiuos elementus ir panaudoti dainoje. Vienas iš mūsų sumanymų ir yra parodyti, kad muzika yra visur aplink mus – gamtoje irgi. Bangos šiai dainai sukuria tam tikrą nuotaiką, tam tikrą pulsavimą, judėjimą“, – teigė J.Didžiulis.

Vyras sakė, jog šis kūrinys jam yra ne tiek nostalgiškas, kiek sukeliantis malonius jausmus ir yra brangus ne tik turiniu, bet ir iš jo sklindančia atmosfera. Jurgis prisipažino, jog jam vienas mėgstamiausių užsiėmimų yra buvimas prie jūros, o dainoje įrašyti garsai buvo įrašyti Kolumbijos šiaurėje, prie jūros pakrantės.

Dueto „The Ball & Chain“ narys teigia, kad daina „Without You“ buvo baigta įrašinėti vos prieš porą dienų. Pasak J.Didžiulio, šis kūrinys pasakoja apie dviejų žmonių jausmus.

„Daina yra apie tai, kaip yra gera šalia turėti mylimą žmogų. Kūrinys labai tinka vasarai – per karščius atrodo, jog viskas sustoja, sustingsta. Jei žmogus turi su kuo praleisti tas vasaros dienas, tada pajunta, jog jį apima vidinė ramybė“, – patikino muzikantas.

Neseniai šiai dainai viešbutyje „Stikliai“ buvo nufilmuotas retro stiliaus vaizdo klipas. 15min.lt jau rašė apie kito „The Ball & Chain“ kūrinio „Are You Really Sorry, Dear?“ vaizdo klipo filmavimą traukinių stotyje – performanso stiliumi filmuotas klipas taip pat alsuos retro dvasia.

Duetas planuoja į viešumą paleisti dar 3 dainas, kurioms taip pat yra sukurti vaizdo klipai. Kito kūrinio pasirodymo savo gerbėjus Erica ir Jurgis ragina laukti maždaug po 6 savaičių.

VIDEO: The Ball And Chain - Without You (LIVE)

Muzikinis duetas savo gerbėjus kviečia apsilankyti artimiausiuose koncertuose: rugpjūčio 11 d. „Vakaryje“ Klaipėdoje, 18 d. „Vasaros Terasoje“ Vilniuje, liepos 5 d. „Vandenyje“ Palangoje bei liepos 29 d. „Ramybėje“ Palangoje.

Išklausyti kitą dainos versiją ir nemokamai parsisiųsti kūrinį galite čia (norėdami parsisiųsti spauskite „Download“): http://soundcloud.com/theballandchain/erica-ir-jurgis-without-you.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius