Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 15

Naujųjų metų vakarėlyje prie „Golden Parazyth“ prisijungs būrys didžėjų

Elektroninės muzikos atradimas – duetas „Golden Parazyth“ – vakarėlyje „Galapagai presents: džempakas NYE 2014“ Naujuosius pasitiks ne vieni. Prie dueto prisijungs ir Naujųjų metų proga visus, susirinkusius klube „Soul Box“, šokdins trys gerai žinomi didžėjai ― Kym Wild, Andy Nic ir Name-free.
„Golden Parazyth“
„Golden Parazyth“ / Organizatorių nuotr.

Naujametinį vakarą pradės ir publiką apšildys Vilnietis Andy Nic, jau trejus metus linksminantis vilniečius tokiose klubinėtojų pamėgtose vietose kaip „Brandy Lounge“, „Vinchenso“, „Misterija“, „Gluck“ bei „Loftas“. Už sceninio vardo Andy Nic pasislėpęs Andrius naujųjų metų naktį žada vilkėti mėgstamiausią džemperį ir sukurti jaukią atmosferą grodamas Indie disco, light house stiliaus muzikos kūrinius.

„Džempakas NYE 2014“ vakarėlyje šokių aikštele iki ankstyvo ryto rūpinsis Kym Wild ― didžėjus iš trijulės „Metal On Metal“, kurio vardą gerai žino daugelis Vilniaus klubinėtojų. „Šok rok“ vakarėlių autorius pažadėjo palaikyti šokių aikštelės atmosferą savo šventiška ir pakilia muzika.

VIDEO: Sound Illusion (Original Mix)

„Golden Parazyth“ nebus vienintelis duetas naujųjų metų naktį klube „Soul Box“ ― už pulto stos ir vaikinai ,,Name-free‘‘. Duetas, išgarsėjęs savo singlu „Sound Illusion“, po neilgos pertraukos grįžta į sceną ir žada tapti trankiąja renginio programos dalimi.

Naujametinio renginio „Galapagai presents: džempakas NYE 2014“ organizatoriai teigia, jog pagrindinė šventės idėja – leisti žmonėms atsipalaiduoti nuo įpareigojančių aprangos kodų, pabodusių naujametinių blizgučių ir pasitikti naujus metus jaukiai, patogiai ir nestandartiškai ― vilkint savo mėgstamiausiais džemperiais.

Asmeninio albumo nuotr./„Golden Parazyth“
Asmeninio albumo nuotr./„Golden Parazyth“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius