-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 26 /17:27

Nelikus vietų Dua Lipos koncerte sujudo perpardavinėtojai: už bilietą – 600 eurų

Penktadienį pasirodė žinia, kad bilietai į kitąmet „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiantį pasaulinės populiariosios muzikos superžvaigždės Dua Lipos išgraibstyti per pusvalandį. Tą pačią dieną tuo ėmė naudotis perpardavinėtojai – kai kurie už bilietus prašo pusės tūkstančio eurų.
Dua Lipa ir bilietų skelbimai
Dua Lipa ir bilietų skelbimai / „Scanpix“, ekrano nuotr.

Penktadienį, vos pradėjus viešą prekybą, visi bilietai į vienintelį Dua Lipos koncertą Baltijos šalyse buvo išpirkti per pusę valandos, kiek anksčiau skelbta išplatintame pranešime spaudai.

Po to ne vienas atlikėjos gerbėjas guodėsi nespėjęs įsigyti bilietų. O kai kurie teigė, kad tą daryti buvo pasiruošę, tačiau nusipirkti bilietų tiesiog negalėjo dėl stringančio internetinio puslapio.

Jau tą pačią dieną skelbimų portaluose pasirodė dešimtys perpardavinėtojų skelbimų, kuriuose už bilietus į Dua Lipos koncertą prašoma kur kas daugiau, nei jie iš tiesų kainavo.

bilietai.lt nuotr./Bilietai į Dua Lipos koncertą
bilietai.lt nuotr./Bilietai į Dua Lipos koncertą
skelbiu.lt nuotr./Bilietų į Dua Lipos koncertą skelbimai
skelbiu.lt nuotr./Bilietų į Dua Lipos koncertą skelbimai

Bilietų kainos svetainėje bilietai.lt svyravo tarp 79 ir 294 eurų, o štai užsidirbti panorę lietuviai už vieną bilietą prašo ir 300, ir net 600 eurų.

skelbiu.lt nuotr./Bilietų į Dua Lipos koncertą skelbimas
skelbiu.lt nuotr./Bilietų į Dua Lipos koncertą skelbimas

Padaugėjus tokių skelbimų penktadienio vakarą feisbuke pasisakė ir oficialaus bilietų platintojo „Bilietai.lt“ atstovai – priminė vartotojų taisykles.

„Bilietą kopijuoti, dauginti, klastoti, perparduoti tretiesiems asmenims griežtai draudžiama. Taip pat draudžiama panaudoti ar juos įgyti kitu neteisėtu būdu. Už šių draudimų pažeidimus arba bandymą pažeisti asmenys atsako LR įstatymuose numatyta tvarka. Asmenys, neteisėtai naudojantys bilietus gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182, 300 bei kitus straipsnius. Neteisėtai įsigytu bilietu disponuojančiam asmeniui, gali būti panaikinta teisė pasinaudoti biliete nurodyta paslauga.“

15min primena, kad pasaulines gastroles „Future Nostalgia“ populiarioji dainininkė pradės koncertais Didžiojoje Britanijoje. Iš viso Europoje bus surengti 35 pasirodymai, tarp jų yra šiandien patvirtini koncertai, vyksiantys Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Lietuvoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dua Lipa
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dua Lipa

„Labai džiaugiuosi galėdama vėl vykti į gastroles ir pamatyti savo angelus asmeniškai! Kaip nuostabu, kad mes vėl visi šoksime ir švęsime kartu“, – savo gerbėjams Lietuvoje sako Dua Lipa. „Kai kūriau albumo „Future Nostalgia“ dainas, įsivaizdavau, kaip jos skambės naktiniuose klubuose, kuriuose šoksime su savo draugais. Labai džiaugiuosi, kad mano fantazija pagaliau išsipildys. Nekantraudama laukiu, kada savo dainomis galėsiu pasidalinti su jumis!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius