Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 20

Neringai Šiaudikytei po akustinio koncerto „Sielos muzika“ mylimasis Tomas Uroška dovanojo gėlių ir bučinį

Dainininkė Neringa Šiaudikytė (23) žengė naują žingsnį savo karjeroje – trečiadienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ atlikėja pristatė akustinį projektą „Sielos muzika“.
Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška
Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

N.Šiaudikytė sakė, kad debiuto dieną daugiausiai laiko sugaišo repeticijoms, o ne makiažams ar šukuosenoms. Dainininkė pasirodymui pasirinko klasikinę, juodą, ilgą suknelę bei masyvius auskarus.

„Ne drabužiais, o emocijomis „imsime“ žmones“, – patikino pašnekovė. Scenoje su keturiais kompanionais pasirodžiusi N.Šiaudikytė sakė esanti sujaudinta tarp klausytojų matydama brangius sau žmones. Susijaudinusi dainininkė tvirtino nubraukusi kelias džiaugsmo ašaras, bet jei galvos apie vakaro svarbą ir ilgiau kalbės publikai tuomet pratrūks rauda.

Tarp klausytojų „Nautilus“ salėje sėdėjo N.Šiaudikytės tėvai Valdonė ir Laimundas, sesuo Gintarė bei mylimasis Tomas Uroška (29). Netrukus draugystės metines švęsianti pora  šou scenoje yra sukūrę ir atskirą klubinę programą, kurios metu Tomas šoka dainas atlliekant išrinktajai.

Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška
Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška

N.Šiaudikytė sako, jog su Tomu susipažino ieškodama šokėjų „Eurovizijos“ atrankai. Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio – pora draugauti pradėjo tik vienas kitą geriau pažinę. N.Šiaudikytė sakė, kad Tomas yra rūpestingas, mylintis, dovanėlėmis ir gėlėmis palepinantis draugas.

Pilnutėlėje salėje koncerto klausėsi svečiai, kurių daugelis atnešė atlikėjai gėlių. Tarp jų buvo ir plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris su žmona Kristina ir dukra Kriste, tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė, plaukų stilistas Eividas Mackevičius.

Gyvo garso koncertui atlikėja ruošėsi ne vieną mėnesį. Iš pradžių ji galvojo pristatyti programą, kurioje pasirodytų tik dviese – kartu su klavišiniais skambinančiu muzikantu. Tačiau besirengianti debiutui N.Šiaudikytė susipažino su ne vienu jai patikusiu atlikėju – smuikininku, gitaristu, pritarančia vokaliste.

Akustinėje N.Šiaudikytės programoje – penkiolika kūrinių. Daugelio jų atlikėjai – pasaulyje žinomi. Dviejų dalių pasirodyme skamba ir viena lietuviška daina – Gyčio Paškevičiaus „Šiam pasauly visko būna“.

Neringa Šiaudikytė su tėvais Valdone ir Laimundu bei seserimi Gintare
Neringa Šiaudikytė su tėvais Valdone ir Laimundu bei seserimi Gintare
VIDEO: Neringa Šiaudikytė: Cher - Believe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius