Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 13

Onsa koncerte pristatė naują dainą (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą sostinės klube „Brodvėjus“ atlikėjas Onsa savo gerbėjams dovanojo gyvo garso koncertą. Pasiklausyti dainininko populiariausių dainų atvyko ir šeimos nariai.
Pasiklausyti atilkėjo susirinko šeimos nariai ir ištikimiausi klausytojai.
Pasiklausyti atilkėjo susirinko šeimos nariai ir ištikimiausi klausytojai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

21.30 val. – tokiu laiku energijos nestokojantis atlikėjas paėmė gitarą į rankas ir atliko pirmąją dainą. Ne itin gausiai susirinkusi publika buvo puikiai nusiteikusi, kai kurie iš jų sveikino Onsą su artėjančiu gimtadieniu. Jį atlikėjas paminės gruodžio 22-ąją. Scenoje pasirodė ir dainininko bičiuliai iš televizijos projekto „Muzikos akademija“. Romantiškasis Kafka dainavo bei grojo trimitu. Rūtelė sveikino Onsą ir įteikė dovanų.

Skambant dainai „Pakabink“ šėlo visi susirinkusieji, kartu populiarų kūrinį traukė ir atlikėjo tėvas Kęstutis Rupulevičius su žmona parlamentare Asta Baukute.

„Jis nuo mažens buvo kūrybingas, taip pat linkęs dainuoti savo rašytus kūrinius, tai yra pagirtina“, – taip apie savo atžalą kalbėjo į koncertą užsukęs K.Rupulevičius. Vyras pasakojo, kad dažnai sūnaus dainų klausosi ir vairuodamas automobilį. Jo mėgstamiausias Onsos kūrinys – „Tyla“. Tą pačią dainą paminėjo ir K.Ruplevičiaus žmona. Moteris buvo atvira: beveik visas jas ji moka atmintinai. To priežastis – puikus dainininko muzikinis skonis.

„Jis labai talentingas žmogus, kaip matote, jo darbai patys kalba už save. Nieko nėra nuostabiau už kūrybingą asmenybę, telieka vienas klausimas: kaip išlaikyti tokius jaunuolius mūsų šalyje?“ – emigracijos problemą paminėjo A.Baukutė. Politikė tą vakarą nestokojo geros nuotaikos ir toliau kartu su publika traukė populiariąsias Onsos dainas. Koncerte nuskambėjo taip pat naujausioji atlikėjo daina.

Pirmąjį savo kūrinį dainininkas sukūrė būdamas keturiolikos. Vaikino nuomone, nėra nieko maloniau už tai, kai pats atlieki savas dainas.

„Už jus visus. Tikiuosi, jums jauku ir smagu“, – taurę kėlė atlikėjas ir dėkojo visiems susirinkusiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius