Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 07

Ozzy Osbourne‘o bendražygis Zakkas Wylde‘as ir „Black Label Society“ koncertuos Lietuvoje

Roges žiemai reikia ruošti vasarą? Tuomet apie pavasario renginius geriausia sužinoti rudenį! Vienas pirmųjų 2015 metų pavasario koncertų kone sutapo su Kovo 8-ąja, todėl visos roko muzikos gerbėjos Lietuvoje gali tikėtis dovanų bilieto į ilgamečio Ozzy Osbourne’o gitaristo ir bendražygio Zakko Wylde’o ir jo grupės „Black Label Society“ koncertą.
Zakko Wylde’as
Zakko Wylde’as / Koncerto organizatorių nuotr.

Nors „Black Label Society“ gretose netrūksta gerų muzikantų, svarbiausia figūra čia yra jos įkūrėjas, dainų autorius ir atlikėjas, multiinstrumentalistas Zakkas Wylde. Pirmąją gitarą į rankas jis paėmė dar būdamas pradinėje mokykloje, o netrukus pradėjo savo įspūdingą muzikinę karjerą. Ryškiausias jos akcentas buvo pagrindinio gitaristo vieta legendinio O.Osbourne‘o grupėje, kurioje visada grojo tik rinktiniai muzikantai.

Z.Wylde tapo ilgamečiu Ozzy bendražygiu ir geriausių jo albumų bendraautoriumi. Jų kūrybinis tandemas pelnė 1994 metų „Grammy“ apdovanojimą už geriausiai atliktą koncertinę dainą „I Don't Want to Change the World“. Be to, jie abu savotiškai susieti ir giminystės ryšiais – Ozzy yra vieno iš Zakko vaikų krikštatėvis.

VIDEO: BLACK LABEL SOCIETY - ANGEL OF MERCY (Official Music Video)

Savotiška grojimo technika išsiskiriantis gitaristas, dar būdamas O.Osbourne‘o grupės nariu, 1998 metais subūrė savo komandą „Black Label Society“, kurioje atsiskleidė ir jo vokaliniai sugebėjimai. Šiandien šios grupės kūrybinis bagažas solidus – 9 studijiniai, du koncertiniai, 2 rinktiniai ir 3 video albumai. Anot muzikos kritikų, devintasis studijinis darbas „Catacombs of the Black Vatican“, pasirodęs 2014 m. pavasarį, yra „hard roko titanų vardo vertas muzikinis testamentas“, ir jis jau sulaukė palankių sunkiosios muzikos gerbėjų įvertinimų visame pasaulyje.

„Black Label Society“ nėra vien roko grupė – jos nariams artima baikeriška dvasia, pradedant specifine apranga, baigiant kai kurių dainų tematika. Ne veltui baikerių klubų nariai nesibodi į šios grupės koncertus ateiti prieš kelias valandas ir laukti muzikantų autografų. Pačiam Zakkui tenka balansuoti ne tik tarp roko muzikanto ir šeimos galvos pareigų, bet ir tarp vikingo ir baikerio įvaizdžio. „Tai daugiau nei įvaizdis, tai – gyvenimo stilius. Mes nesame motociklininkų klubas, tai daugiau sugėrovų klubas“, pusiau juokais, pusiau rimtai sako Zakkas. Kaip bebūtų, grupė „Black Label Society“ yra tikrų roko gerbėjų ir baikerių numylėtinė, kuri visus juos subūrė į vieną didelę šeimą.

VIDEO: Black Label Society - "Stillborn" Spitfire Records

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius