Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 26

Pašėlęs Manto albumo pristatymas sutraukė būrį garsenybių (nuotraukos)

Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniaus kokteilių bare „Absento fėjos“ dainininkas Mantas Jankavičius draugams ir didžiausiems gerbėjams pristatė savo naujausią albumą pavadinimu „...“. Sausakimšoje salėje buvo galima išvysti daugybę energingų ir linksmų kūrinių paklausyti susirinkusių dainininko bičiulių.
Albumo pristatymo akimirka
Naujo Manto albumo viršelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Koncerto neaplenkė ir viena stilingiausių šalies moterų tituluojama Asta Valentaitė, prodiuseris Egmontas Bžeskas, dainininkai Vaidas Baumila, Justinas Lapatinskas, Nijolė Pareigytė, Mia, aktoriai Vytautas Rumšas jaunesnysis, Edita Užaitė, „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė ir kiti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Albumo pristatymo akimirka
Albumo pristatymo akimirka

Nors renginio pradžia buvo žadėta truputį po vienuoliktos vakaro,  Mantas scenoje pasirodė valanda vėliau. Su fanfaromis prieš žiūrovus atsidūrusiam dainininkui, kaip ir pastaruoju metu įprasta, talkino du šokėjai – Gytis Ivanauskas ir Evaldas Taujanskis.

Trys charizmatiški akiniuočiai netruko išjudinti publiką – suskambus pirmos dainos „Čiuožki“ garsams pasigirdo gerbėjų klyksmas. Vėliau nuskambėjo „Mis Europa“, „Lovefool Tonight“, naujausia daina „Į kairę“, „Leila“, „Dabar ir čia“, grupės „Haddaway“ daina „What is Love“... 

Oro bučinius ir kelias šampano taures publikai skyręs Mantas teigė ne norintis pristatyti naują albumą, o labiausiai trokštantis su visais gerai pasilinksminti.

„Niekas nesiskirstykit, nes tuoj ateisiu gerti su jumis visais iki ryto“, – besibaigiant valandos trukmės koncertui šūktelėjo Mantas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Albumo pristatymo akimirka
M.Jankavičius ir G.Ivanauskas

Albumo pristatymui Mantas specialiai rinkosi netradicinę vietą – barą, kuriame netgi nėra patogios scenos. „Absento fėjose“ atlikėjas nėra retas svečias, o šį kartą kartu pašėlti pakvietė bičiulius.

Pasitelkus kompiuterines technologijas iš naujojo albumo viršelio Mantas žvelgia plika galva. Pasak atlikėjo, toks įvaizdis pasirinktas neatsitiktinai – norėjo minimalistinio viršelio. Į šį albumą surinktos įvairių laikotarpių dainos, todėl Mantas jo nenorėjo sieti su akiniuočių periodu, o albumo pavadinimą leido sugalvoti pačiam klausytojui. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius