-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2008 12 19

Pasirodė naujas Didžiulio grupės TWNKL singlas

Prieš pusmetį pirmą kartą pasirodę viešai, grupės TWNKL vyrukai baigia 2008 -uosius tėkšdami ant stalo pirmąjį savo bendros kūrybos singlą – paprastą ir nepretenzingą kūrinį „Day will come along“.
grupės TWNKL
grupės TWNKL / Organizatorių nuotr.

„Tikrai nemanau, kad ateis diena, kai pasigailėsiu gyvenime patirto rock’n‘rollo arba gulėsiu išvertęs bambą ir galvosiu apie tai, ką norėjau pasiekti, tačiau nepavyko“, – kalbėdamas apie pirmąjį singlą dėstė grupės lyderis Jurgis Didžiulis. TWNKL „Day will come along” – daina tiems, kurie ne sėdi ir verkia, o išnaudoja kiekvieną gyvenimo minutę.

Pirmasis singlas – visų narių bendros kūrybos rezultatas. Grupė teigia, jog prie kūrinio plušėta gana ilgai, besistengiant išlaikyti gyvo grojimo ir skambesio energiją. „Įrašuose stengiamės perteikti tokį organišką skambėjimą, kokį išgauname ir koncertuose. Tai turi būti muzika, kuri priverstų mums ir klausytojus pulsuoti”, – sako TWNKL vyrai.

Originalią ir Mario Basanov remiksuotą „Day will come along“ versijas galima išgirsti ir čia.

Originalioje „Day will come along“ versijoje stengtasi išlaikyti gyvo grojimo įspūdį, o aštunto dešimtmečio klavišinių tipo tembras kartu su piktai skambančia gitara kuria firminį TWNKL skambesį.

Galimybę remiksuoti dainą grupė atidavė į prodiuserio Mario Basanov rankas ir suteikė absoliučią laisvę sukurti ne mažiau energingą interpretaciją.

Grupę „TWNKL“ sudaro keturi muzikos pasaulyje puikiai žinomi vyrukai: grupės „InCulto' branduolys Jurgis Didžiulis, Aurelijus Morlencas ir Sergej Makidon kartu su klavišininku Mariumi Leskausku.

Klubinio roko projektą TWNKL pristatę liepos mėnesį Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, grupė jau spėjo pasirodyti svarbiausiuose Vilniaus pasilinksminimo vietose nuo „Gravity“ iki „Havana Social Club“.

Savo kūryba ir energingais bei profesionaliais pasirodymais grupė į Lietuvos klubinę sceną siekia įnešti šviežio vėjo ir gyvo garso, tiesmukumo ir gyvo atlikimo asmeniškumo.

„TWNKL yra tai, ko mums visiems reikėjo kaip narkotiko. Muzikos, kuri padėtų išgyventi dieną, savaitę, mėnesį... Muzikos, dėl kurios gali nemiegoti naktimis, ir atiduoti viską su tokia aistra kaip paauglystėje. Galų gale, norime kad mūsų muzika žmones priverstų smarkiai šokti ir išsitaškyti, ji turi „kalti į klyną“ ir savotiškai įpareigoti! Nesistengiame nieko sužavėti, tiesiog ieškome klausytojų, kuriems patiktų tai, kas patinka mums patiems“, – rėžia vyrukai.

Pirmąjį TWNKL singlą „Day will come along“ bus galima išgirsti jau gruodžio 22 dieną, pirmadienį, 13.30 valandą radijo „Opus 3“ laidoje „Dienos Pulsas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius