Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 25

„Pikaso“ vaizdo klipe – gražuolių lietuvaičių desantas

Netrukus pasirodysiančiame naujame „Pikaso“ vaizdo klipe išvysite ne tik grupės vyrukus, bet ir gražiausias Lietuvos merginas, kurių lūpomis skambės dainos „Aš kaip ir tu“ žodžiai.
Asta Valentaitė, Greta Šapkaitė, Ieva Gervinskaitė
Asta Valentaitė, Greta Šapkaitė, Ieva Gervinskaitė / Kadrai iš vaizdo klipo

Vaizdo klipe keturiuose skirtinguose miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Londone – nusifilmavo modelis Asta Valentaitė, aktorė Eglė Jackaitė, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė, buvusios grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė, buvusi laidų vedėja Greta Šapkaitė, dainininkė Liepa ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupės šokėja Jolanta Milčienė.

I.Sivakovo nuotr./Grupės „Pikaso“ vaikinai fotosesijoje demonstravo nuogus raumeningus kūnus.
Grupė „Pikaso“

Vaizdo klipas filmuotas fotoaparatais, pasitelkiant naujausias technologijas, todėl, anot grupės prodiuserių, kūrinio kokybė tikrai nenuvils. „Pikaso“ nariai tikisi, kad naujasis dainos „Aš kaip ir tu“ vaizdo klipas savo populiarumu pranoks internete itin populiariu tapusį ir daugiau kaip 200 tūkst. peržiūrų sulaukusį dainos „Nostalgija“ vaizdo klipą.

Kūrinio „Aš kaip ir tu“ vaizdo klipas, kurį filmavo operatoriai Robertas Razma ir Mindaugas Gudelis, gerbėjus pasieks ateinantį pirmadienį, lapkričio 28-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius