Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 28

Pirmadienį startuoja „Roxette“ pasaulinės gastrolės

Daugiau nei po dešimties metų pertraukos į aktyvią sceną grįžusi grupė „Roxette“ pradeda pasaulines gastroles. Pirmasis 2011 m. koncertinio turo koncertas įvyks pirmadienį (vasario 28 d.), o Vilnių visų laikų populiariausias švedų duetas pasieks jau kovo 14 d.
Grupė „Roxette“
Grupė „Roxette“ / „Makroconcert“ nuotr.
Temos: 1 „Roxette“

Laukiamiausios metų gastrolės

Šiandien (vasario 28 d.) vienas geriausių pasaulyje popmuzikos duetų „Roxette“ pradeda koncertines gastroles. Pastarąjį kartą švedų kolektyvas pasaulines gastroles buvo surengusi daugiau nei prieš dešimt metų. Paskutinią oficialios žiemos dieną „Roxette“ koncertuos Kazanės mieste, Rusijoje, kur į sausakimšą „Tatneft“ areną susirinks beveik 10 tūkst. muzikos mylėtojų. Šiai dienai žinoma, kad „Roxette“ iki šių metų pabaigos surengs daugiau nei 50 koncertų, kuriuose gerbėjai išgirs ne tik auksine klasika tapusius grupės hitus, bet ir visiškai naujas dainas iš neseniai išleisto albumo „Charm School“. „Roxette“ iki vasaros vidurio koncertuos Rusijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Argentinoje, Čilėje, Brazilijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Turkijoje, Graikijoje, Bulgarijoje, Rumunijoje, Vengrijoje, Austrijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Norvegijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Nyderlanduose, Šveicarijoje, Suomijoje, Danijoje, Švedijoje ir Belgijoje. Jau dabar į grupės koncertus dvylikoje šalių išpirkti visi bilietai. Pirmasis „Roxette“ koncertas Baltijos šalyse įvyks jau kovo 14 d. „Siemens arenoje“ Vilniuje.

Naują albumą lydi didelė sėkmė

Vasario 14 d. įspūdingą dovaną – naują studijinį albumą „Charm School“ savo gerbėjams padovanoję „Roxette“ muzikantai džiaugiasi naujausio darbo sėkme. Po daugiau nei dešimtmečio pertraukos išleistas naujų dainų albumas buvo ypatingai lauktas daugelyje Europos šalių. Pačiu perkamiausiu albumu „Roxette“ darbas „Charm School“ tapo Vokietijoje, Čekijoje ir Šveicarijoje. Antrą vietą populiariausių albumų sąrašuose įrašas pasiekė Austrijoje ir muzikantų tėvynėje Švedijoje. Ilgai lauktas „Roxette“ albumas taip pat įsiveržė į perkamiausių topus Belgijoje, Suomijoje, Vengrijoje, Nyderlanduose, Norvegijoje, Ispanijoje ir Australijoje. Bendrame pasauliniame perkamiausių albumų sąraše „Charm School“ šiuo metu užima 20 vietą. Puikiai sekasi ir pirmajam albumo singlui „She‘s Got Nothing On (But The Radio)“, kuris šiuo metu yra vienas dažniausiai Europos radijo stočių transliuojamų hitų. Netrukus „Roxette“ savo gerbėjus nudžiugins antru singlu, kuriuo taps daina „No One Makes It On Her Own“.

Bilietai į vienintelį grupės „Roxette“ koncertą Vilniuje platinami visose „Tiketa“ kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.tiketa.lt.

„Roxette“ koncertus Vilniuje ir Rygoje organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius