-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 08

Plaukų stilistas Valerijus Gigevičius žirkles trumpam iškeitė į didžėjaus pultą

Valerijus Gigevičius (33) – išradingas plaukų stilistas, jo galvoje nuolat kirba keisčiausių idėjų: tai jis kerpa žmones 3,5 km aukštyje, tai pristato šukuosenų šou, kuriame modeliai papuošti peliuko Mikio ausimis, tai savo gimtadienį nusprendžia švęsti tarp Vilniaus ir Kauno – autobuse. O štai antradienį plaukų stilistas ryžosi dar vienai avantiūrai – tapo didžėjumi.
Valerijus Gigevičius
Valerijus Gigevičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Temos: 1 Kevinas Gigevič

Savo kirpykloje palikęs žirkles, šukas ir plaukų laką Valerijus, sostinės bare „Soul box“ rengtame vakarėlyje „Plotas“, stojo prie didžėjaus pulto. „Po Naujųjų metų sumažėjo klientų, tai pagalvojau, kodėl netapus didžėjumi ir neprasimanius pinigų, – juokėsi plaukų stilistas, portalui Žmonės.lt pasiteiravus, kokie čia pokyčiai karjeroje. – O jei rimtai, prieš Naujus man paskambino šio renginio organizatoriai ir pasiūlė sudalyvauti. Sakiau: „Žinoma, man tai kažkas naujo“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Valerijus Gigevičius
Valerijus Gigevičius

Pirmą kartą gyvenime savo jėgas didžėjaus amplua išbandęs Valerijus dar prieš renginį patikino, kad su didžėjaus pultu iš arčiau susipažino vos pirmadienį. Tačiau, jo žodžiais tariant, „sekėsi neblogai, tad viskas turėtų būti super“.

O štai melomanams, susirūpinusiems, kokia muzika pasieks jų ausis, Valerijus dar prieš pradėdamas groti atkirto trumpai: „Tokią, kokios pats namie klausau – house‘iuką, funką ir šiek tiek lengvo drum‘n‘bass“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Renginio akimirka

Šukuosenų profas pripažino, kad antradienį skambėjusiai muzikai įtakos turėjo du dalykai: savaitės diena ir vakaro tema – „Plotas“. Tikriausiai, net nereikia aiškinti, kad jaunimo žargone tai reiškia vietą, kurioje vyksta namudinis vakarėlis. „Ateis draugai ir bus smagu. Ir visi jausis tarsi namuose – vakarienė, šiek tiek gėrimų, pokalbių ir fone grojanti muzikytė“, – savo debiutą pristatė Valerijus.

Tiesa, pasidomėjus, ar tai bus vienkartinis jo pasirodymas, ar vienas pirmųjų, stilistas patikino dar nežinąs. Mat jam gali ir patikti būti didžėjumi, o tai ir turės įtakos tolesniems jo sprendimams. Be to, užsiminė, kad artėjant šiltajam sezonui jis neatmeta galimybės surengti „Uff“ (taip vadinasi jo kirpykla – aut. past.) festivalį.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Gabrielė Martirosianaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Gabrielė Martirosianaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius