Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 23

Po dvejų metų pertraukos „Freaks on Floor“ koncertuos klube „Tamsta“

Septynerius metus gyvuojanti, du albumus savo jėgomis išleidusi roko grupė po ilgos pertraukos, šį penktadienį, sausio 24-tą dieną, surengs koncertą Vilniaus muzikos klube „Tamsta“.
„Freaks on Floor“
„Freaks on Floor“ / Grupės achyvo nuotr.

„Paskutinis viešas pasirodymas buvo prieš porą mėnesių, o „Tamsta“ klube negrojome beveik dvejus metus. Manome, kad tai puiki proga grįžti į sceną, kurioje prasidėjo grupės koncertinė veikla“, – teigia grupės vokalistas Justinas.

Studijoje „Touch my heart“ kurianti ir įrašinėjanti dainas trečiajam albumui, grupė šiuo metu dažnai scenoje nepasirodo, todėl mano, kad išsiilgusiems jų muzikos, apsilankyti jau rytoj vyksiančiame koncerte yra būtina.

„Daugiau pasirodymų šią žiemą neplanuojame, nes norisi susikoncentruoti į kūrybą ir įrašus“, – sako grupės būgnininkas Rokas. „Koncerte sugrosime šūsnį dar niekam negirdėtų kūrinių, vieną iš jų atliksime su geru draugu ir vienu talentingiausiu šalies atlikėju Marku Palubenka, taigi į „Tamsta“ klubą užlėkti būtina“, – šypsosi Rokas.

„Freaks on Floor“ vakarėlis įvyks penktadienį Vilniaus muzikos klube „Tamsta“. Koncerto pradžia 21.30 valandą. Bilietus galima įsigyti prie įėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius