Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 24

Premjera: Vaidas Baumila pristato dainą ir su mylimąja Monika Italijoje nufilmuotą klipą „Tai buvai tu“

Praėjus pusmečiui tylos, atlikėjas Vaidas Baumila turi paruošęs naujieną – publikai pristato singlą „Tai buvai tu“. Pasak atlikėjo, tai – vyriška daina, kurios žodžiuose daugeliui pažįstama istorija, įkvėpta iš proto vedančios moters. Nuoširdžią Vaido Baumilos kurtą dainą lydi ir muzikinis vaizdo klipas, į kurį sugulė jaukios ir romantiškos dainininko bei jo mylimosios atostogų akimirkos.
Monika Jasionytė ir Vaidas Baumila
Vaidas Baumila su mylimąja Monika Jasionyte / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėjas prisipažįsta, kad ilgai buvęs vienišas, kurdavo dainas iš skausmo ar ilgesio. Naujausias jo kūrinys – šviesi daina, kurios žodžiai ir melodija gimė paskatinti šiltesnių jausmų.

„Moterys – vyrų mūzos. Sutikus savąją, rodos, ir dainos pasirašo greičiau“, – pristatydamas dainą „Tai buvai tu“ sako jos autorius.

Pasak atlikėjo, dainoje daugelis atras pažįstamas emocija – tą jausmą, kai kitas žmogus tave ima veikti kaip narkotikas, kai jam nebūnant šalia dreba net pirštų galiukai ir kankini save galvodamas, ar kitas žmogus dėl tavęs jaučiasi taip pat. „Pradedi po truputį kraustytis iš proto, demonstruoji tuos neapsakomus jausmus, bet jei peržengi ribas, išgąsdini – jos ima ir išeina“, – dainos istoriją pasakoja Vaidas Baumila.

Asmeninio albumo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė Italijoje
Asmeninio albumo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Jasionytė Italijoje

Muzikinis singlo „Tai buvai tu“ klipas taip pat gimė lengvai – šįkart Vaidui Baumilai padėti sutiko mylimoji Monika Jasionytė, kuriai vyras negaili gražių žodžių ir dėkoja, kad ji sutiko būti ne tik jo mūza namuose, kuriant dainas, bet ir pasirodyti naujame vaizdo klipe.

„Papasakojau Monikai vaizdo klipo idėją ir ji sutiko atskleisti mūsų kasdienio gyvenimo akimirkas. Leidomės į romantišką keturių asmenų kelionę“, – juokiasi Vaidas, prisiminęs nuolat porą lydėjusius operatorius. „Tiesa, labai greitai pamiršome, kad aplink yra kameros – viskas vyko natūraliai, organiškai, mes tiesiog puikiai praleidome laiką“, – apie Italijos pakrantėje vykusį filmavimą, kuris labiau priminė atostogas, sako Vaidas Baumila.

Kelionėje netrūko gražių vaizdų, bučinių ir apsikabinimų – užfiksuotos jaukios akimirkos sudėtos dainos „Tai buvai tu“ vaizdo klipe.

VIDEO: Vaidas Baumila - Tai buvai Tu

„Tai buvai tu“ dainos žodžiai ir melodija – Vaidas Baumila, kompozitoriaus – Vytautas Bikus

Dainos vaizdo klipo kūrybinė komanda:
Operatoriai Laurynas Mataitis ir Domantas Kancleris
Montažo režisierius Karolis Labutis
Prodiuseris Romualdas Michailovskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius