-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 06 23

„Radistai Village‘13“ festivalyje – ne tik muzika, bet ir pašėlusios pramogos

Per pačias Jonines, birželio 22 – 24 dienomis Dubingiuose vyksta festivalis „Radistai Village‘13”. Jo intensyvi programa prasidėjo nuo pat šventės atidarymo akimirkos. „Radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius kvietė į įvairias sporto varžybas, pašėlusias pramogas vandenyje ir krante.
Festivalis „Radistai Village'13“
Festivalis „Radistai Village'13“ / Festivalio organizatorių nuotr.

Radijo stoties ZIP FM laidų vedėjai ir didžėjai festivalį atidarė su dūdomis. „Viskas prasidėjo birželio 22 dieną, 15 valandą. Mūsų kaimelio svečius pasitikome su maršais ir fanfaromis. Paskui prasidėjo aibė įvairių pramogų, sporto rungčių ir nutrūktgalviškų užsiėmimų“, – pasakoja J.Nainys.

„Rengiame krepšinio, lauko teniso, futbolo varžybas. Be to, turime atskirą didžiulę salę, kurioje vyksta atviras mėgėjų pokerio turnyras, – teigia R.Mackevičius. – Jeigu jūsų mergina norės pašėlusiai leisti laiką festivalio aktyviose zonose, jūs galėsite stilingai pažaisti tinklinį, pasportuoti su aerobikos ar kalanetikos treneriais – „Radistai Village‘13” bus ir tai. Taip pat vyks intriguojančios „Red Bull“ laivų riterių kovos. Laimės tas, kuris sausas išlips iš vandens. Kita nauja pramoga – „blow off“ pagalvė, kuri išmeta žmones į orą, kitiems ant jos nušokus. Žodžiu, adrenalino įkrovų nestigs.“

Festivalio organizatorių nuotr./Festivalis Radistai Village'13
Festivalio organizatorių nuotr./Festivalis „Radistai Village'13“

„Mudu su Rolandu esame kaimelio „host‘ai“, vedame sporto renginius, pristatome festivalio žvaigždes. Antrąją naktį ir patys pagrosime. Kadangi greitai išleisime albumą, tai per Jonines pristatysime keletą gabalų iš jo, – sako J.Nainys. – Be to, muzikinėje programoje dalyvaus Kastis Torrau & Donatello, „G&G Sindikatas Live“, Mindaugėlis, Arnas D, Breezo, Markas, Blanka, Rokas Geštautas, Space Connection, Marius Ivanoff, Virus J, Curly Music, Rembo, Happyendless DJ, Mario Basanov & Vidis. Labai laukiame Mario Basanovo, kuris pastaruoju metu Lietuvoje – itin retas svečias. Džiaugiamės, kad sutiko dalyvauti mūsų festivalyje.“

Seminarų ir poilsio centre „Dubingiai“, bemaž 50 kilometrų nuo Vilniaus, vyksantis festivalis „Radistai Village‘13“ jau sulaukė didžiulio susidomėjimo ir bilietai pastebimai senka.

R.Mackevičiaus žiniomis, vietos viešbučio kambariai taip pat beveik išpirkti.

„Ko gero, teks užleisti savuosius, – šypsosi „radistas“. – Na, o jei kas nors labai norės, bet negalės atvykti į festivalį – ne bėda, mes pasirūpinsime tiesiogine vaizdo transliacija tinklapyje radistai.lt!”

J.Nainys įsitikinęs, kad jų šventinės nuotaikos negalėtų sugadinti net prastas oras.

„Na, kada per Jonines nelijo? Bet lietus niekuomet netrukdo gerai pasilinksminti. O šįkart to visiškai nebijau, nes didžioji dalis mūsų „tūso“ teritorijos – su stogu. Todėl gali pilti kaip iš kibiro – niekas nepajaus“, – tikina J.Nainys.

Festivalio organizatorių nuotr./Festivalis Radistai Village'13
Festivalio organizatorių nuotr./Festivalis „Radistai Village'13“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius